Japonia lovita
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Mila mi e de japonezi dar mila imi e si de opozantii libieni pe care macelarul de Qadaffi se pregateste sa ii "jumuleasca"! Unii zic ca presedintele Basescu a facut bine ca nu a recunoscut "guvernul" rebel din Ben Gazi ptr ca nu e reprezentativ, e format din ex-colegi de-ai lu Qadaffi etc. Eu nu prea stiu ce sa mai cred....parca as vrea sa aud ca a fost prins si judecat colonelul asasin si bagat la vreo 1000 de volti sa iasa mai brunet la piele!
- philiphito
- utilizator constant
Ar fi bine sa treaca si pe la noi ca in 30 ani daca avem 300 km de autostrada e mult.... totul e sa vrei !!!philiphito scrie:http://www.hotnews.ro/stiri-internation ... 3-zile.htm
voi ati vazut ce comentarii tembele la acest articol??kzoli scrie:Ar fi bine sa treaca si pe la noi ca in 30 ani daca avem 300 km de autostrada e mult.... totul e sa vrei !!!philiphito scrie:http://www.hotnews.ro/stiri-internation ... 3-zile.htm
cu oameni care gandesc in acest fel, nici in 500 ani nu ajungem la nivelul japonezilor de dupa cataclism.
fario,
nu cred ca este chiar asa, gadafi asa nebun cum era el (sau cum este) avea rolul lui acolo in regiunea aia.
tare imi este teama ca scormonind in jar, se va aprinde un foc mai puternic decat a fost vreodata si greu de stins.

am tot respectul pt japonezi. Desi tocmai au trecut (si inca mai trec) printr-o tragedie care nu as vrea sa se repete niciodata, au reusit sa se adune si o sa vedeti ca in scurt timp o sa revina acolo unde merita, in topul primelor tari din lume.
cat despre Libia, tare am impresia ca autointitulatul jandarm universal (usa) si-o bagat nasu si pe acolo inca de la inceput. Musai sa-si arate ei jucariile... E o zona sensibila si acolo le place lor sa se joace. Desi la nivel de afirmatii vor pacea, o PACE in adevaratul sens al cuvantului le-ar cam incurca socotelile
cat despre Libia, tare am impresia ca autointitulatul jandarm universal (usa) si-o bagat nasu si pe acolo inca de la inceput. Musai sa-si arate ei jucariile... E o zona sensibila si acolo le place lor sa se joace. Desi la nivel de afirmatii vor pacea, o PACE in adevaratul sens al cuvantului le-ar cam incurca socotelile
-
- veteran
Eu regret ca Japonia sufera atit de mult,dar toti cei care avem centrale atomice ne asumam niste riscuri.Si acolo,ca peste tot,marile companii profita,iar restul sufera in caz de calamitati.La stiri am auzit acum 2 zile ca toti cei directorii celor 16 banci japoneze plecasera din tara,deci solidaritatea nu e chiar totala.Un alt lucru mirabil este ca nu au existat jafuri,civilitatea lor nu a disparut la lasarea serii,ca in USA-Catrina,nu se bat pe ajutoare,asculta de autoritati pentru diminuarea efectelor si ofera un admirabil exemplu de omenie si civism.Ar putea si Romania profita de acest dezastru,in sensul bun,oferind ,,azil" citorva mii de japonezi,care sigur nu ar fi in plus in economia noastra,dindu-le citeva avantaje la impozite, case, terenuri,dar cistigind mult mai mult in schimb.
-
- veteran
Ai dreptate. Ar fi super sa vina vreo 10.000 japonezi sau macar cei casatoriti cu romance or in concubinaj, adica vreo 1000 care sa isi aduca si frati, surori, unchi etc. Sa formam o masa critica de oameni seriosi si muncitori, modesti etc. Dar cati japonei ar accepta sa vina in Romania? Ce sa faca aici, ca nu stiu limba, nu au pile nimic....In schimb pun pariu ca vin mii de libieni, tunisieni care in afara de Allah akbar si Jihad nu stiu nimic. Decat sa stea cu burta la soare si sa citeasca Coranul....kleniacul scrie:Eu regret ca Japonia sufera atit de mult,dar toti cei care avem centrale atomice ne asumam niste riscuri.Si acolo,ca peste tot,marile companii profita,iar restul sufera in caz de calamitati.La stiri am auzit acum 2 zile ca toti cei directorii celor 16 banci japoneze plecasera din tara,deci solidaritatea nu e chiar totala.Un alt lucru mirabil este ca nu au existat jafuri,civilitatea lor nu a disparut la lasarea serii,ca in USA-Catrina,nu se bat pe ajutoare,asculta de autoritati pentru diminuarea efectelor si ofera un admirabil exemplu de omenie si civism.Ar putea si Romania profita de acest dezastru,in sensul bun,oferind ,,azil" citorva mii de japonezi,care sigur nu ar fi in plus in economia noastra,dindu-le citeva avantaje la impozite, case, terenuri,dar cistigind mult mai mult in schimb.
http://romaniadeieri.blogspot.com/2011/ ... falsa.htmlkleniacul scrie:Eu regret ca Japonia sufera atit de mult,dar toti cei care avem centrale atomice ne asumam niste riscuri.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13