Japonia lovita

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 13 Mar 2011, 09:15

acum spala-te.

dori
senior
senior

Mesaj de dori » 13 Mar 2011, 13:52

Atat? Gata, ti-a plecat mintea la ... pescuit?

Daca te-ai fi documentat.. sau daca ai fi avut o cultura ai fi inteles ce vreau sa zic cu poluarea.

Ce-mi atrage mie atentia nu e ca a fost un cutremur, ci ce-i cu poluarea aia! Cutremurul nu am cum il combate, e ceva.. natural, poluarea DA, o poti combate! Ce-mi reprosezi tu mie e ceva ce nu tine de mine, ce tu te-ai nascut cand ai vrut ? Ha.. esti cum m-am asteptat, un roman get-beget. Libertatea in democratie consta in a face ce vrei in conditiile permise, adica a-ti "satisface" interesele fara a le limita pe a altora. Ce faci tu nu e decat.. sa te dai mare cu "durerea" ta, cea afectata. A fi interesat nu se rezuma la atat.. de altfel.. a fi afectat de o tragedie inseamna a fi prea coplesit de ea pentru a mai putea simti bucuria unui lucru, a fi "inchis" complet.

In caz ca.. nu stii unde sa cauti sa citesti, despre poluare, uite aici niste site-uri, asa, ca un impuls: http://ro.wikipedia.org/wiki/Poluare .

Poluarea radioactiva: http://www.referat.ro/referate/Poluarea ... 66fd8.html . Aici.. o lista de site-uri de .. citit: http://www.google.ro/#q=ce+presupune+po ... bed88976ca

Reactoare nucleare: http://ro.wikipedia.org/wiki/Reactor_nuclear .

Nu e nevoie sa raspunzi, nu ai ce.

Parafrazand pe unu': .(PUNCT!)
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 13 Mar 2011, 14:10

dori scrie: Ha.. esti cum m-am asteptat, un roman get-beget.
Si ca sa ma conformez : Mai da-te-n kilogramu' meu de agarici imberb ! Fraier infantil cu basini in cap !
Iesi !!! :arrow: :arrow: :arrow: Prostule !
dori scrie:Nu e nevoie sa raspunzi, nu ai ce.
Zii ,, sa moara Gilbert ! " . Daca nu te fac , agarici manual ce esti , de nu mai dai p-aici ! Mai da-te-n .... colo de figurant balbait , anost si gri , chiar crezi ca esti personajul care sa-mi inchida gura ? Esti mult prea ..... insignifiant si insipid ca sa-ti poti permite luxul de-a crede ca n-am nimic de spus peste tine !
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 13 Mar 2011, 14:22

Or sa se ia oamenii astia de mine , ca ce-am cu tine ! Pai ia hai sa le povestim cateceva :

Fratilor , asta-i cunostiinta veche de-a noastra ! Un agarici cu ,, dansa " fara par , cu figuri de cult in cap . La pastele trecut ( Filica , scuza-ma , te rog , ca readuc in discutii povestea ) , vorbeam intr-un topic despre una-alta . Colegul nostru , Filica ( Philipito ) se ,, descarca " vorbind despre faptul ca ,, bunicul meu sta pe masa intins in casa mare , nu pot ajunge sa-l plang , numa' sarbatori n-or sa fie astea pentru mine ..... " .

Nimic mai firesc , mai moral , mai crestin in a ,, tolera " off topicul . Oricum , subiectul nu avea prea mare importanta . Eram cam tot pe la cafenea , se puteau face exceptii . Toti , cu sarbatoarea-n suflet , am participat la durerea colegului nostru . Chiar era inimaginabil ce traia omul ala ( povestea-i ceva mai lunga , v-am zis esentialul ) .
Apare neghiobul balbait si se ia de noi : ,, Cum permiteti off topicul " ? Nu asta se discuta aici !!! " . ..... Sa nu-i dai cu ceva-n cap ?

E un baiat citit care crede ca-n carti sta cheia vietii ! dar de la asta la a ne f.ute pe noi la cap cu ,, experienta " lui de viata e cale lunga .

Si-am spus candva : Cand il mai mananca-n c.ur sa se intersecteze cu mine pe vreun forum , pe vreo discutie , cu aerele lui superioare , .... i-mi fac un titlu de glorie din a incercqa sa-l desfiintez ! Ca sa parafrazez pe cine parafrazeaza el : PUNCT !

.........................

Faceti cunostiinta cu Dori , agariciu' cult si recalcitrant :
http://pescuitul.3xforum.ro/post/1940/1/A_avea_rost_/

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 13 Mar 2011, 14:41

Mergem mai departe , on topic :

E nasol . Seismul de Vineri a mutat arhipelagul Nipon 2,5 cm si-a deplasat axa Pamantului cu 10 cm !!! Asta n-are cum sa n-aiba repercursiuni !

...................................... Ne va fi dat , domnilor , sa trecem , sa fim participanti la vremuri grele .......... .

Oarecum ezoteric discutand , admitand ca-i valabila teoria incarnarii , se pare ca multe spirite si-au ales incarnarea in aceste vremuri , special pentru a le traversa , pentru a putea asista la ele .

Vremuri grele , experiente spirituale marcante , ..... spre un nou nivel evolutiv .

Romania , Japonia , Noua Zeelanda , .... pretutindeni , ..... se petrec chestii ,, grele " . Macar de n-ar fi preludiul unor alte nenorociri ...... Doamne ajuta !!!

dori
senior
senior

Mesaj de dori » 13 Mar 2011, 18:37

Atat ? Frumos, ai mai zis aia.. desi.. singurul plus de noutate este adus de invective, deh.. macar "progresezi".

Auzi... de fapt citesti.. tu ce esti.. crestin, budist, musulman ? Sau poate ateu? ... te-ai decis.. de ce parte te dai?

Corect se scrie : "Zi!", cu un singur i. E regula. Se scrie ca la infinitiv: viitorul, imperatinul negativ singular, conditionalul optativ prezent si perfectul simplu de persoana a III-a singular pentru verbele terminate in i (la persoana i se mai adauga un i). Deh.. asta-i regula.. elementara, daca nu se stie.. macar "urechea" sa fie buna.

Spor si numai bine!
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 13 Mar 2011, 21:54

dori scrie:Atat ? Frumos, ai mai zis aia.. desi.. singurul plus de noutate este adus de invective, deh.. macar "progresezi".
Hai gata ! Da-i drumu' .... Esti din alt film .

Scrie răspuns