Japonia lovita

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 11 Mar 2011, 21:43

philiphito scrie:Nu stiu ce simtiti acu ,,dupa atatia ani voi Bucurestenii,,care-ati apucat live asa nenorocire
Ce simtim , Filica ??? A devenit pentru noi angoasa vietii noastre !

Dorm ca dulapu' ! Daca vrei sa ma scoli te rogi de mine o ora si abia mijesc ochii . Zgaltaie patu' incetisor si ..... sar pe lustra !

Nene , se valurea asfaltul , scartaiau toate alea , femeile tipau , barbatii tipau la ele , sareau masinile in parcare , se misca prin camera patul cu mine , ...... inimaginabil ! N-am sa uit intreaga mea viata ! N-am nicio amintire de la varsta aia atat de vie ca asta .

Insa cel mai terifiant din acea zi fatidica a fost ...... VUIETUL !!! Vuia vazduhul ! Vuia totul ! Un vuiet imposibil de descris . Probabil la limita maxima a capacitatii de percepere a urechii umane . Nu stiu sa-l descriu . cert este ca a fost cel mai puternic zgomot , sunet , ce l-am perceput vreodata-n viata mea . .... Inspaimantator !

aZu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aZu » 11 Mar 2011, 22:10

Pray for Japan!

dori
senior
senior

Mesaj de dori » 12 Mar 2011, 08:17

Salut!

Si de ce s-a deschis acest topic ? :lol: .. ca se se puna in evidenta cee ce s-a petrecut la noi sau.. la ei?

.. deh.. mie mi se pare mai.. problematic.. "stirile" cu apa de la centralele nucleare, alea afecteaza CERT mediul, irecuperabil pe timp scurt... frate' daca stii ca esti pe falie atunci de ce mai risti sa construiesti centrale atomo-electrice?.. in fine.. chiar de-ar fi dublat/triplat materialele folosite si tot nu prea-i "posibil" sa fi "scapat" cu bine in privinta "nuclearii".

De altfel.. Japonia e o putere economica.. ce se intampla doar intr-o zona se intampla si in alta, fara a fi atata 'tam-tam', logic.

De exemplu.. in Australia sau in alte zone, unde au fost, sunt si vor fi inundatii.. nu se "tipa" decat cand se intampla, exista, de altfel, seismologi, meteorologi si mai stiu eu ce.. care au ca scop "prognosticarea" unor astfel de fenomene naturale, mai greu e la cele umane.. unde factorul "decisiv" se poate inlatura.. poate...

Deh...

Spor la treaba si toate cele bune!
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 12 Mar 2011, 08:25

aZu scrie:Pray for Japan!
pray for us all! cutremurul a fost, da acum sa vedem care-i treaba cu reactoarele nucleare... 5 bucatzi fac probleme!

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 12 Mar 2011, 14:25

in urma cu cativa ani am avut marea sansa de a petrece 3 luni de vis in Japonia, ocazie cu care am testat pe viu ce inseamna o alta civilizatie, inimitabila in lume.
acum nu pot decat sa sufar si sa fiu sufleteste alaturi de rudele si de prietenii lasati acolo. :cry:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 12 Mar 2011, 19:33

dori scrie: Si de ce s-a deschis acest topic ? :lol: .. ca se se puna in evidenta cee ce s-a petrecut la noi sau.. la ei?

.. deh.. mie mi se pare mai.. problematic..
Iar esti un personaj important ? Iar ai ceva de comentat , ceva de pe pozitie superioara ? Mai ai cosuri ? Cand termini cu ele mai vorbim ...

dori
senior
senior

Mesaj de dori » 12 Mar 2011, 20:51

modigliani scrie:
dori scrie: Si de ce s-a deschis acest topic ? :lol: .. ca se se puna in evidenta cee ce s-a petrecut la noi sau.. la ei?

.. deh.. mie mi se pare mai.. problematic..
Iar esti un personaj important ? Iar ai ceva de comentat , ceva de pe pozitie superioara ? Mai ai cosuri ? Cand termini cu ele mai vorbim ...
No comment. Stay stiff... fiecare intelege ce vrea, tu esti un fiecare, eu un altul, am acest drept, ai acest drept.

Pana la urma s-a ajuns la poluare radioactiva, din fericire la noi nu se va ajunge, da.. din fericire.. las' s-ajunga la altii, tipic.

Spor la treaba si fir intins!

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 13 Mar 2011, 07:15

draga DORI!!--nu stiu ce ai in cap,,nici cati anisori aveai in 77!!
cand mor oameni,,orase intregi sunt rase,cad pe rand ,curent,comunicatii,gaze,n-ai apa de baut,,vezi soldati carand in brate copii care-au supravietuit ca prin minune---te zburleste!!!--kit ca-i la noi,la africani,la americani ........nu conteaza!!!!
tu stii cum faci acu ??Ani de zile in urma am ajuns in Irlanda-pe ploaie,,a doua zi a plouat,,a treia zi a plouat,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,dupa 2 saptamani de sapaturi,telefoane,cunostinte,,,mi-am gasit de munca!!bineinteles ca mi-am luat cu mine o umbrela!!!am ajuns seara acasa ud complet si cu umbrela facuta franjuri!!si am plecat pregatit sa infrunt ploaia(in constiinta mea) !!!si umbrela nu era de la europa ci dintr-aia de golf!!noroc ca bat bine peste suta si am forta pt ca altfel ma plimba vantul prin copaci cu umbrela aia!!
si astia au avut toate(atentie!!--toate!!!!!!)cladirile construite pt a rezista seismelor!!numai ca acu a venit mama mamei lor!!!
ca de ce,,ca nu trebuia,,,,,,,,ca drobul de sare,,,,,,,,,acu stiu si ei!!
astia-s o natie care cam fac bici din rahat si mai si pocneste!!
acu insa i-a pocnit pe ei!!oricum e jale mare!!
ceea ce nu pricep eu la tine ---ce te "seduce"grija pe tine de cei care posteaza aici despre una alta atata timp cat pe initiatorul topicului si pe moderatori nu-i deranjeaza???te rog sa nu-mi raspunzi pt ca chiar daca nu pricep,,, totusi inteleg ce vrei sa zici!!pt ca ne cunoastem!!!

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 13 Mar 2011, 08:13

philiphito scrie:draga DORI!!--ceea ce nu pricep eu la tine ---ce te "seduce"grija pe tine de cei care posteaza aici despre una alta atata timp cat pe initiatorul topicului si pe moderatori nu-i deranjeaza???
Corect. :lol: :lol: :lol: . Asta-i Dori ! Nici n-a descoperit directia erectiei, e inca la faza manuala a vietii, se straduie sa ne ,, educe " cu citate din Goethe si din Dumas. La varsta asta e de inteles ca are oaresce nevoi. D-aia il ,, seduce" grija. :lol:
dori scrie:No comment. Stay stiff... Pana la urma s-a ajuns la poluare radioactiva,
Pe bune , mai baiatule , no comment. Eventual deschide un topic despre .... polutii nocturne, nu te baga la poluari radioactive. Te iradiezi nasol!
Un caras , o rosioara , alea-alea. Si daca , vb lu' Filica , chiar te mananca sa participi si la alte discutii nu ne mai ,, seduce " la melodie.
.........................................................
Ti-a zis bine omu' asta. Habar n-ai tu ce-i aia drama de nivel seismic. V-a ferit D-zeu de asa ceva , si va doresc din inima sa fiti feriti in continuare.
Insa stii tu cum e ca familia sa-ti recunoasca unchiul si matusa dupa ..... legatura de chei ????? Surprinsi la cinema Scala, dupa 10 zile de cautari sa-i gaseasca cum ti-am zis? Are vreun rost sa-ti povestesc prin ce-au trecut bunicii mei ? Stii cam prin ce trece o familie cand isi ingroapa pe cineva drept ..... ,, carne tocata " ? Are vreun rost sa-ti povestesc cum au reusit sa ascunda asta varului meu pret de .... cativa ani ???

E duminica. Ia si tu Cavalerii Pardaillan sau o undita si iesi la aer. Face bine .

dori
senior
senior

Mesaj de dori » 13 Mar 2011, 09:13

Salut!

Philiph... nu te cunosc si nici nu doresc.

Modigliani.. de ce te agiti inutil legandu-te de ce nu te priveste? Gata, treaba voastra, ai ramas acelasi.. faceti si ganditi cum vreti, deh.. daca sunteti... mai cu minte:), oricum.. faceti bine ca o pastrati pentru voi, asa macar nu se strica, inutil. M-am lamurit.. eu credeam ca suferinta incepe de la orice varsta, nu conteaza rasa sau religia, de altfel.. spre deosebire de altii, pentru mine toti oamenii sunt egali, indiferent de varsta sau mai stiu eu ce.

Pe Zevaco sa-l citesti tu, eu l-am citit de mult, ti-am mai spus..:roll:

Spor la treaba si toate cele bune! :wink:

Scrie răspuns