pupu: ce fel de incinte construiesti??Ionut the carp scrie:pupu scrie:Eu am incercat mai multe tipuri de materiale pentru camerele surde si printre cele mai ieftine si bune sunt stuful si materialele din care se fac draperiile (plusul). Este o chestie destul de simpla , iti imbraci peretii in draperii sau faci niste panouri acustice ,dar ar trebuii sa ai o camera speciala pentru auditii caci in sufragerie nu prea merge ,daca vrei sa vezi ce inseamna o camera surda poate ai timp si iti arat camera surda unde imi testez eu incintele pe care le construiesc .
Numai bine...
esti din bucuresti? daca da, poate dupa revelion iti fac o vizita:)
Izolatie fonica?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: IZOLATIE
-
Ionut the carp
- veteran

Re: Izolatie
pupu scrie:Sunt din Bucuresti si daca vrei poti sa te uiti pe www.ngl .ro si o sa vezi o particica din camera surda dar marea chestie e sa vezi ce se intampla la fata locului .
Numai bine...
cu siguranta te voi cauta
Camerele surde sunt destinate auditiilor.
Materialele folosite pentru tapetarea peretilor au ca destinatie mentinerii claritatii si puritatii sunetului original prin eliminarea interferentelor date de ecourile generate de diferite suprafetele. Undele reflectate de pereti creeaza atit armonici parazite cit si prin compunere puncte de minim si maxim in volumul incaperii.
Eu n-as pune chiar egal intre o "camera surda" si o camera izolata fonic.
Craciun fericit tuturor !
Materialele folosite pentru tapetarea peretilor au ca destinatie mentinerii claritatii si puritatii sunetului original prin eliminarea interferentelor date de ecourile generate de diferite suprafetele. Undele reflectate de pereti creeaza atit armonici parazite cit si prin compunere puncte de minim si maxim in volumul incaperii.
Eu n-as pune chiar egal intre o "camera surda" si o camera izolata fonic.
Craciun fericit tuturor !
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare