Invitatie filelist
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
pentru cei interesati, care sunt de cel putin 1,5 ani pe acest site, si care au habar cu ce se mananca trackerele, sunt dispus sa ofer 2 invitatii!
aveti de grija ca sunt conditii severe, si tre respectate, daca nu aveti idee cu ce se mananca , nici nu are rost!
daca observ ca nu indepliniti conditiile minime, rog eu administratorii sa va blocheze conturile!!!unii au tras din greu sa ajunga unde sunt acuma...
primii veniti, primii serviti.
succes.
aveti de grija ca sunt conditii severe, si tre respectate, daca nu aveti idee cu ce se mananca , nici nu are rost!
daca observ ca nu indepliniti conditiile minime, rog eu administratorii sa va blocheze conturile!!!unii au tras din greu sa ajunga unde sunt acuma...
succes.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- Ionut Petrea
- veteran
Ofer si eu 3 invitatii pe filelist!Conditii:vechime aici si seriozitate acolo.Nu imi permit sa imi pierd contul(din 2007 trag de el) asa ca cele spuse de MARIUS POPA sunt valabile si in acest caz! Primii 3 veniti, primii 3 serviti!
Intotdeauna C&R
Salut baieti.
As vrea si eu o invitatie pe filelist. Nu veti avea probleme de seriozitate.
adrian.miclaus@gmail.com
As vrea si eu o invitatie pe filelist. Nu veti avea probleme de seriozitate.
adrian.miclaus@gmail.com
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
- MARIUS POPA
- veteran
se pare ca nu am verificat innainte sa arunc mesajul!:(((
citat:"Limita de utilizatori a fost atinsa. Peste aceasta limita, pot face invitatii numai pentru clasele VIP+...."
imi cer scuze, va anunt daca se da liber.
scuze inc-o data pentru dezinformare, deocamdata stam cu ele acolo!

citat:"Limita de utilizatori a fost atinsa. Peste aceasta limita, pot face invitatii numai pentru clasele VIP+...."
imi cer scuze, va anunt daca se da liber.
scuze inc-o data pentru dezinformare, deocamdata stam cu ele acolo!

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
daca pe filelist nu merge,MARIUS POPA scrie:pentru cei interesati, care sunt de cel putin 1,5 ani pe acest site, si care au habar cu ce se mananca trackerele, sunt dispus sa ofer 2 invitatii!
succes.
am doua invitati pe CZTEAM TRACKER!
conditiile sunt aceleasi , cei care au solicitat si nu au reusit, rog sa-mi deie mesja privat, nu se pune in discutie daca nu sunt indeplinite conditiile minim inpuse de mine!
acest tracker este mult mai drastic in privinta regulilor, asa ca rog seriozitate!
multumesc si scuze ca nu am deschis alt topic.!

Fii pescar nu talhar.
salutare......doresc o invitatie pe vreun site de unde sa descarc filme,jocuri....pe un site serios...am avut invitatie pe xtremezone insa am cedat contul acum 2 ani....
daca cineva ma poate ajuta....aveti adresa si id meu ... dani_moreno@yahoo.com
daca cineva ma poate ajuta....aveti adresa si id meu ... dani_moreno@yahoo.com
adeptul C&R
- MARIUS POPA
- veteran