Invitatie filelist
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
da ma stiu
ma stiu dar vreau o inv stiu sa intrtin bine foarte bi ne un acont il aveam pala 1 an si ma mentineam cu 4,5 dar mi sa **** si stiu si cu freelech si cu toate toate reguliel de un acont bun vreau si eu frate o inv cer asa de mult

-
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
bine punctat.se pare ca invitatiile sunt ca becurile de 100w care se scot, cine are stoc, face bani cacalau, cine nu.... , merge inainte...aur.stefi oprea scrie:am impresia ca tu ai cautat invitatie pe filelist
ai gasit pe net acest topic ti-ai facut cont doar sa capeti o inv
asai?
nu ai nici o treaba cu pescuitul?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
asa si e .. dar unii oameni au muncit mult pt o invitatie pe ceva tracker , cum sa o dai asa numa oricui , mai ales dupa efortul depus si facturile la curent .MARIUS POPA scrie: .se pare ca invitatiile sunt ca becurile de 100w care se scot, cine are stoc, face bani cacalau, cine nu.... , merge inainte...aur.
Daca mai are cineva as dori o invitatie pentru filelist. In cazul in care ma poate ajuta cineva nu pot decat sa va multumesc foarte mult alexandru_daniel88@yahoo.com
- MARIUS POPA
- veteran
Re: plz
daca era invers raportul , atunci mai aveai si astazi contul.3ff3c7 scrie:Hai dami ji mie una pe effect.power te rogg k aveam un cont ji mi-a furato unu si aveam vre 1.5 tera la download is la upload vreo 94 Gb![]()
adica 94gb dowload si 1.5tera upload erai vip.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.