Invitatie filelist
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- iulian_bud
- utilizator constant
-
- utilizator constant
-
- junior
2009-06-11 - Tracker-ul a fost cazut in ultimele zile datorita unor probleme hardware. Din pacata firma de hosting s-a miscat relativ lent pentru remedierea lor. Nu exista probleme de securitate si nici nu s-au pierdut prea multe date, site-ul a fost restaurat complet din backup-ul de sambata spre duminica noaptea. Daca exista probleme de functionalitate va rugam sa anuntati un moderator.
citat.
citat.
A pescui in crescatorie,este ca si cum ai vana in gradina zoologica...
Ne-am obişnuit prea mult să ne transformăm scalvii corpului şi minţii, găsindu-ne din ce în ce mai greu sufletul, de care unii nici măcar nu sînt conştienţi că-l au.
Ne-am obişnuit prea mult să ne transformăm scalvii corpului şi minţii, găsindu-ne din ce în ce mai greu sufletul, de care unii nici măcar nu sînt conştienţi că-l au.
-
- utilizator nou
sal
as vrea si eu o invitatie pentru filelist pe badboy_clod@yaheoo.com
pls...
pls...
-
- junior
Cu parere de rau va anunt ca nu mai am drept de invitatie...momentan.
Cand se va rezolva problema am sa anunt aici siii ....reluam.
Cand se va rezolva problema am sa anunt aici siii ....reluam.
A pescui in crescatorie,este ca si cum ai vana in gradina zoologica...
hai bah oamenilor am si eu nevoie de o invitatie p badboy_clod@yahoo.com va rog foarte mult