NU
DA, chiar daca daca nu folosesc banii in acest scop!

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pe asta l-ai vazutgeppetto scrie:...Zamfi, am un mesaj cat se poate de serios. Sunt un baiat de 10 ani, cu handicap de grad I, fara parinti, crescut la casa de copii. Am fost diagnosticat acum cateva saptamani cu o boala tropicala rara. Dupa cum cred ca ai vazut si la Pro TV si in Libertatea de duminica trecuta, s-a deschis, cu binecuvantarea IPS Daniel, un cont in dolari la Banca Religiilor. Aproape trei sferturi din utilizatorii activi de pe rapitori.ro au donat pana acum sume intre 10 si 700 de dolari, echipamente medicale, lansete si agrafe cu vartej. Rapitori.ro probabil va sterge userii care nu pot face dovada unei plati de minim 10 dolari dat fiind faptul ca cine nu si-ar ajuta semenii in nevoie nu merita sa scrie aici (si e un bulangiu). Mai avem nevoie de 157 de dolari de urgenta pentru operatia programata peste 2 zile. Numarul de cont e trimis pe privat. Multumim si Dumnezeu sa va binecuvanteze.
Nu !fruaur scrie:a ) pt a fi sponzorisate concursurile de pescuit, premiile si concurenti esti de acord sa ti se mareasca cotizatia ?
Nu !fruaur scrie:b) pt acelasi scop esti de acord sa ti se mareasca taxele si impozitele ?
Atentie la cuvintul "voluntar" pentru ca un "da" ramine asa doar pina ce apare spiritul de turma ori alte constringeri din partea asociatiilor.fruaur scrie:c ) in locul scopului anterior , esti dispus sa donezi voluntar o suma orisicare ( dupa cum te lasa inima ) pt populari , curatenie si o paza mai buna a apelor ?