Intrebari / chestionar cu voturi la vedere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator
nu particip la concursuri de rapitor
la stationar da .......
prima intrebare da si doar pt motivul ca daca nu ar fi oamenii dornici de nou si performanta inca sar pescui cu craca de alun
a doua ..... statul oricum ne ia MUUULTI BANI DEGEABA si nu se vad rezultate, cativa lei nu cred ca ar conta+ ca nu o sa vezi niciodata bani din taxele platite catre stat sa ajunga acolo unde trebuie , intrebarea cred ca e putin aiurea pt ca nu o sa fie niciodatqa pusa in practica si chiar daca sa zicem ar exista un miracol banii nu ajung unde trebuie
a 3 a cred ca m-as multumii cu o POLITIE A PESCUITULUI ceva de genu organ abilitat specializat doar pe pescuit, braconaj , populari. NU anpa care autorizeaza pescuitul INDUSTRIAL pe apele interne, NU agvps care stie doar sa ia taxe populari sufletu, actiuni impotriva plaselor idem
bine ca daca stau sa ma gandesc orice institutie s-ar infiinta romanu o manjeste sa manca si gura lui un peste prins in plasa ca are si el o nunta un botez domn comandant e varu si na vorbeste si el pe colo pe colo si se rezolva .

prima intrebare da si doar pt motivul ca daca nu ar fi oamenii dornici de nou si performanta inca sar pescui cu craca de alun

a doua ..... statul oricum ne ia MUUULTI BANI DEGEABA si nu se vad rezultate, cativa lei nu cred ca ar conta+ ca nu o sa vezi niciodata bani din taxele platite catre stat sa ajunga acolo unde trebuie , intrebarea cred ca e putin aiurea pt ca nu o sa fie niciodatqa pusa in practica si chiar daca sa zicem ar exista un miracol banii nu ajung unde trebuie

a 3 a cred ca m-as multumii cu o POLITIE A PESCUITULUI ceva de genu organ abilitat specializat doar pe pescuit, braconaj , populari. NU anpa care autorizeaza pescuitul INDUSTRIAL pe apele interne, NU agvps care stie doar sa ia taxe populari sufletu, actiuni impotriva plaselor idem
bine ca daca stau sa ma gandesc orice institutie s-ar infiinta romanu o manjeste sa manca si gura lui un peste prins in plasa ca are si el o nunta un botez domn comandant e varu si na vorbeste si el pe colo pe colo si se rezolva .
sa se bage si la noi legea ca in toate tarile normale ca averile dobandite ilicit sa fie confiscate si atunci sa vezi bani pt toate.numai ca e mai greu de dovedit.in rest imi pare rau ca ink nu am dreptul sa cer o cetatenie straina pt faptul ca nu am mult timp trait aici in germania ca as plati sa scap de aia romanesca.mai degraba as da bani sa mi se acorde cetatenia bulgaresca ca macar acolo oamenii recunosc ca sunt saraci si nu incearca sa scoata apa din piatra seaca cum fac guvernantii nostri.
PS nu de 3 ori.cu toata ca la ultima as inclina spre da dar la noi se gaseste unul care sa bage mana adanc.cu alte cuvinte nu o vad pusa in practica la o scara larga
PS nu de 3 ori.cu toata ca la ultima as inclina spre da dar la noi se gaseste unul care sa bage mana adanc.cu alte cuvinte nu o vad pusa in practica la o scara larga
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
NU la toate trei intrebarile . eu as vrea sa i vad pe uni in ,,pirnaie nasoala " pentru cit au furat pina acum in nici un caz nu am intentia sa le umplu buzunarele cu bani din munca mea !
DA
asi dona bucuros bani pentru a se organiza din nou executii publice
DA
as da bani bucuros pentru plata Gidelui !
DA
sunt de acord sa platesc eu glontul pentru citeva persoane din tara asta dar ma tem ca la citi sunt nu am bani suficienti .
1(unu) locuitor la mia de kilometri patrati ! si parca e cam mult !
DA
asi dona bucuros bani pentru a se organiza din nou executii publice
DA
as da bani bucuros pentru plata Gidelui !
DA
sunt de acord sa platesc eu glontul pentru citeva persoane din tara asta dar ma tem ca la citi sunt nu am bani suficienti .
1(unu) locuitor la mia de kilometri patrati ! si parca e cam mult !
-
- utilizator constant