In rest mai fac cite un rebus,domnule,''manipulat in esenta"'...

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
De o vreme incoace, gura nu-ti mai tace ...Vad ca ai setate "olfactivele " pe sub coccisul meu ....Orice, oriunde, cu orice ocazie , te doare-n gat de inotatoarea ( corect, @ rine ? ) mea anala ...Daca tac, macini intr-una...daca-ti raspund, faci ca zeflemistul de serviciu : nu cititi, nu va intereseaza, dar va racaie si va "trepideaza" ca va dati seama ca forumul e peste IQ-ul maxim (si ala excitat cu link-uri de pe google ) pe care-l puteti voi etala ! In naivitatea ta , ai impresia ca internetul reuseste sa-ti mascheze "fisurile ' educationale , "porii " bunului simt sau "mucegaiul " tupeului de care dai dovada ...semlecangheorghe scrie:Ghiboartze,daca vrei sa faci dactilografie pe tastatura computerului,eu n-am nimic impotriva,da sa stii ca personal am un anume automatism..,cind citesc un text ce musteste de cretinisme,automat sar pagina,ca nu ma incarc cu timpeniile tuturor debililor ,asta asa la modul general..![]()
In rest mai fac cite un rebus,domnule,''manipulat in esenta"'...Pa..
semlecangheorghe scrie:Oricum,tot manipulat in esenta esti...![]()
![]()
@ rapace , te salut "roman "rapace scrie:Mai Bibane lasăl să doarmă că nu de alta dar are mintea odihnită şi de o reveni pe topic iar ne scoate perle....