Lasa ma...ca eu mi-am luat-o mult mai grav cu "aceste cuvinte ne doare"ranga scrie:semlecangheorghe scrie:Nemernic,ce parerea ai despre folosire termenului...'cocalar'Ti se pare normal??
dar despre "retardat" ?ia zii mai Nemernic.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Lasa ma...ca eu mi-am luat-o mult mai grav cu "aceste cuvinte ne doare"ranga scrie:semlecangheorghe scrie:Nemernic,ce parerea ai despre folosire termenului...'cocalar'Ti se pare normal??
dar despre "retardat" ?ia zii mai Nemernic.
Lasa ma...ca eu mi-am luat-o mult mai grav cu "aceste cuvinte ne doare"Nemernic scrie: dar despre "retardat" ?ia zii mai Nemernic.
E pe drum.....e pe drum nemernicul mic. Multumesc frumos ptr urari..... Doamne ajuta !ranga scrie: Am inteles ca ai un Nemernic mai mic. Sa va traiasca si sa fie sanatos !
Nemernic scrie:Definiții din dicționare neoficialesemlecangheorghe scrie:Nemernic,ce parerea ai despre folosire termenului...'cocalar'Ti se pare normal??
cocalar, cocalari s. m. 1. țigan bișnițar. 2. șmecheraș de cartier.
Ce pot sa zic....e doar faptul ca ma distrez citind aceste topicuri![]()
Am mai zis eu pe undeva.....toti cei care se inteapa pe forum....cu siguranta la o bere pe vreun mal de apa or sa lege stranse prietenii
Spune-mi ca tu nu te distrezi......semlecangheorghe scrie: Tu te distrezi...spor,ce sa zic..
Exact, Gigi..... eram indignat crezand ca tocmai de la cineva care scrie articole in reviste....sa plece cuvantul "cocalari" -> facand referire la toti cititorii. Iar cand am vazut ca a plecat de la Sorin, Sorin nefiind un scriitor de articole de revistesemlecangheorghe scrie:Nemernic scrie:Definiții din dicționare neoficialesemlecangheorghe scrie:Nemernic,ce parerea ai despre folosire termenului...'cocalar'Ti se pare normal??
cocalar, cocalari s. m. 1. țigan bișnițar. 2. șmecheraș de cartier.
Ce pot sa zic....e doar faptul ca ma distrez citind aceste topicuri![]()
Am mai zis eu pe undeva.....toti cei care se inteapa pe forum....cu siguranta la o bere pe vreun mal de apa or sa lege stranse prietenii
Este interesant faptul ca atunci cind ai crezut ca l-am folosit eu,acel termen,ai fost indignat.Cind de fapt ai inteles ca la folosit Sorin.nu ai mai fost..
..