Indian Lary alias Ranga-Tavi - si calitatea forumului...

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Nemernic
veteran
veteran

Re: Indian Lary alias Ranga-Tavi - si calitatea forumului...

Mesaj de Nemernic » 22 Noi 2012, 09:12

ranga scrie:
semlecangheorghe scrie:Nemernic,ce parerea ai despre folosire termenului...'cocalar'Ti se pare normal??

dar despre "retardat" ? :lol: ia zii mai Nemernic. :lol:
Lasa ma...ca eu mi-am luat-o mult mai grav cu "aceste cuvinte ne doare" :elkgrin:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 22 Noi 2012, 09:15

Nemernic scrie: dar despre "retardat" ? :lol: ia zii mai Nemernic. :lol:
Lasa ma...ca eu mi-am luat-o mult mai grav cu "aceste cuvinte ne doare" :elkgrin:[/quote]

Eu te intrebam in contextul spus de Gigel, ca se vaita de calitatea forumului pe care tocmai a pus-o la pamant.. :lol:

Am inteles ca ai un Nemernic mai mic. Sa va traiasca si sa fie sanatos ! :bere:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 22 Noi 2012, 09:18

ranga scrie: Am inteles ca ai un Nemernic mai mic. Sa va traiasca si sa fie sanatos ! :bere:
E pe drum.....e pe drum nemernicul mic. Multumesc frumos ptr urari..... Doamne ajuta !

Cat despre calitatea forumului..... eu zic ca nici nu avea rost sa se deschida topic in acest sens :mrgreen: Mie, unul :twisted: , imi place asa ...si cred ca majoritatea celor prezenti :roll: :headbash:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Noi 2012, 09:18

Nemernic scrie:
semlecangheorghe scrie:Nemernic,ce parerea ai despre folosire termenului...'cocalar'Ti se pare normal??
Definiții din dicționare neoficiale

cocalar, cocalari s. m. 1. țigan bișnițar. 2. șmecheraș de cartier.

Ce pot sa zic....e doar faptul ca ma distrez citind aceste topicuri :respekt:

Am mai zis eu pe undeva.....toti cei care se inteapa pe forum....cu siguranta la o bere pe vreun mal de apa or sa lege stranse prietenii :bere:

Este interesant faptul ca atunci cind ai crezut ca l-am folosit eu,acel termen,ai fost indignat.Cind de fapt ai inteles ca la folosit Sorin.nu ai mai fost..

Ei poate crezi ca vreau sa te atac...Nu te atac amice,dar asa cum tu ai simti indignare desi nu erai vizat direct,asa am simtit eu indignare,pentru ca m-am simtit vizat ,pentru ca Sorin a intervenit tocmai cind eu discutam cu Anem..Ca Anem e de alta parere..cu privire la b.c. sau alte chestii...e ok..fiecare avem o opinie,dar sa intervii asa in discutie si sa faci pe cineva "cocalar'asa nitam nisam..mi se pare cel mai urit lucru posibil..

Asta este parerea mea despre calitatea acestui forum si atitudinea haitei care il bintuie..

Tu te distrezi...spor,ce sa zic..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 22 Noi 2012, 09:21

semlecangheorghe scrie: Tu te distrezi...spor,ce sa zic..
Spune-mi ca tu nu te distrezi...... :? ca daca nu, e nasol, sincer...... :x Nu-i vezi p-astialalti ?

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 22 Noi 2012, 09:23

semlecangheorghe scrie:
Nemernic scrie:
Definiții din dicționare neoficiale

cocalar, cocalari s. m. 1. țigan bișnițar. 2. șmecheraș de cartier.

Ce pot sa zic....e doar faptul ca ma distrez citind aceste topicuri :respekt:

Am mai zis eu pe undeva.....toti cei care se inteapa pe forum....cu siguranta la o bere pe vreun mal de apa or sa lege stranse prietenii :bere:

Este interesant faptul ca atunci cind ai crezut ca l-am folosit eu,acel termen,ai fost indignat.Cind de fapt ai inteles ca la folosit Sorin.nu ai mai fost..

..
Exact, Gigi..... eram indignat crezand ca tocmai de la cineva care scrie articole in reviste....sa plece cuvantul "cocalari" -> facand referire la toti cititorii. Iar cand am vazut ca a plecat de la Sorin, Sorin nefiind un scriitor de articole de reviste :) , m-am linistit.....

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Noi 2012, 09:37

Tin sa te anunt ca,tocmai,Sorin Lazea scrie in 'Pescuitul pentru toti',a fost capitanul echipei nationale a Romaniei ,in Portugalia,unde a si concurat,face emisiuni TV,si in timpul liber,isi bate joc de unii,ca mine sau altul,pe care el ii considera ..inferiori...wanabe..Ah si sa nu uit,este membru in Abrevis..

Aceasta este 'calitatea' acestui forum si a unor useri,care cred ca toti sint ca si ei...

'......ne ajuti in acest sens?""

'Ne ajuti 'ce,domnule Lazea,l-ai intrebat pe Spring??
Sa-i faci pe toti ..'cocalari'??? :oops: :oops: :oops: :oops:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 22 Noi 2012, 09:47

Care ati vazut The Gray? :lol:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 22 Noi 2012, 09:51

terminati ma cu prostiile... :D

io mi-am bagat singur si de buna voie nick-uri : ex-piratul , ipocritu , retardatu...

Gigi... daca-mi bag si cocalaru ... iti trece supararea ? :D

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 22 Noi 2012, 09:56

hai sa lamurim o treaba
care a plecat din pacate de la creierasu mic si gelatinos a lu gigi ....care evident nu intelege sau se face ca nun intelege tocmai ca sa aiba cal de bataie .....

Anem a zis la un moment dat ca nu mai vrea sa auda de baitcast din cauza unora care-i tot dau inainte cu avanatjele baitcastului si cat si de grozave mulinetele de baitcast....fata de spinning ....etc
omul era evident agasat de stilul entuziast -enervant al catorva propavaduitori de pe aici care asa cum spuneam nu demult de-abia au facut cunostinta cu prima molinea de baitcast .....si deja li se pare ca firmamentul halieutic al universului e prea neincapator pentru ei

Am intervenit si i-am spus lui anem ca nu are nici o vina baitcastul si nu trebuie sa deteste baitcastul; in sine ...pentru ca unii dintre cei care il practica au asemenea stil ....
si am facut o paralelea cu faptul ca mercedesurile care sunt niste masini bune nu au nici o vina ca sunt cumparate la noi in marea majoritate de cocalari .....asta e un exemplu pe care toti il vedem si la tot pasul , da ?

evident ca paralela nu era una laudativa la adresa propavaduitorilor de serviciu , dar de aici si pana sa tragi concluzia ca i-am facut pe ei cocalari e cale lunga si e nevoie de un abis adanc de la o ureche la alta , asa cum numa un purtator de ciorap spiral wrap poate avea ....

anem , te rog confirma-mi daca ai inteles la fel cu ce am vrut eu sa zic
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Închis