Indian Lary alias Ranga-Tavi - si calitatea forumului...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Indian Lary alias Ranga-Tavi - si calitatea forumului...
Nah, Jiji a mai deschis un topic ... si-a tras pianul langa fereastra sa vaza clapele si tocma' s-apuca sa ne incante...
Zi-le Jiji!
Zi-le Jiji!
nu prea are ce....stai sa mai caute in lada cu amintiri.tavistan scrie:Zi-le Jiji!

il mai ajuta si colegii(intrebarea "care?" ar fi retorica) , mai fura de pe la gerula...dar tot n'o incropeste.

deja sunt cu sufletul la gura de ce'o sa mai gaseasca el amuzant.

Da , si bag seama ca i s-au mai desumflat ochii si nu-i mai are asa rosii...tavistan scrie:Nah, Jiji a mai deschis un topic ... si-a tras pianul langa fereastra sa vaza clapele si tocma' s-apuca sa ne incante...

MuskMd scrie:salut revenirea la printscreenuri![]()
domnilor, e un moment istoric , ma inclin

ps: se pare ca iarna bate la usa

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Cata caterinca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
In fiecare dimineata imi beau cafeaua citind topicurile astea .....
p.s.: Daca vreodata s-ar supune la vot revenirea lui Gerula pe acest forum ..... DE LA MINE ARE UN VOT ! Acum ! Am zis !

In fiecare dimineata imi beau cafeaua citind topicurile astea .....
p.s.: Daca vreodata s-ar supune la vot revenirea lui Gerula pe acest forum ..... DE LA MINE ARE UN VOT ! Acum ! Am zis !

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
revizuire...am postat de 2 ori acelasi mesaj 

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- semlecangheorghe
- veteran
Nemernic,ce parerea ai despre folosire termenului...'cocalar'Ti se pare normal??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Definiții din dicționare neoficialesemlecangheorghe scrie:Nemernic,ce parerea ai despre folosire termenului...'cocalar'Ti se pare normal??
cocalar, cocalari s. m. 1. țigan bișnițar. 2. șmecheraș de cartier.
Ce pot sa zic....e doar faptul ca ma distrez citind aceste topicuri

Am mai zis eu pe undeva.....toti cei care se inteapa pe forum....cu siguranta la o bere pe vreun mal de apa or sa lege stranse prietenii

semlecangheorghe scrie:Nemernic,ce parerea ai despre folosire termenului...'cocalar'Ti se pare normal??
dar despre "retardat" ?