In sfarsit nefumator
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: In sfarsit nefumator
Urmele incep sa se simta dupa ce schimbi prefixul..acu' depinde si cat de rezistent e fiecare..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Nu stiu la voi cum a fost dar eu parca m-am lasat de 2 zile, am un chef nebun de a fuma. Cica primii 2 ani e mai greu. 

Eu am cativa ani buni de cand am renuntat la fumat (20+ ani de >2,5 pachete/zi) si tot mai visez cateodata ca-mi aprind o tigara... cu sentimentu de culpa asociat si satisfactia cand ma trezesc si constat ca doar am visat. 
Adevaru-i ca-mi lipseste fumatu` si daca chiar as sti ca "ne ciocnim de-o cometa", probabil primu` lucru pe care l-as face ar fi sa-mi aprind o tigara.

Adevaru-i ca-mi lipseste fumatu` si daca chiar as sti ca "ne ciocnim de-o cometa", probabil primu` lucru pe care l-as face ar fi sa-mi aprind o tigara.

----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
- semlecangheorghe
- veteran
Si eu am trecut prin exact aceleasi faze.Se pare ca am reusit sa le depasesc..la momentul de fata:
1.Gasesc suparator fumul de tigara.
2.Chiar nu-mi doresc sa fumez din nou.
3.Nu mai am visuri in care fumez+setiment de culpa.
4.Am incercat sa trag cateva fumuri dintr-o tigara sa vad daca cumva mi se ''trezesc'' pofte legate de subiect si inafara de disconfort gustativ nu am simtit nimic..
Cred ca depinde si cu ce motivatie te lasi....daca privesti actul renuntarii ca si o frustrare sant toate sansele sa recidivezi..
1.Gasesc suparator fumul de tigara.
2.Chiar nu-mi doresc sa fumez din nou.
3.Nu mai am visuri in care fumez+setiment de culpa.
4.Am incercat sa trag cateva fumuri dintr-o tigara sa vad daca cumva mi se ''trezesc'' pofte legate de subiect si inafara de disconfort gustativ nu am simtit nimic..
Cred ca depinde si cu ce motivatie te lasi....daca privesti actul renuntarii ca si o frustrare sant toate sansele sa recidivezi..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Pai io m-am lasat ca mi-o fost clar ca daca mai fumez ceva ani in acelasi ritm, dau coltzu` in mod sigur
... io am fost pasionat de fumat, nu m-am lasat ca nu mi-o mai placut. 
Iar faza aia cu "am fumat o tigara sa vad daca-mi mai place" io n-as incerca-o sub nici o forma... dupa 2 ani de abstinenta totala am facut greseala asta si-n 10 zile iar fumam 2+ pachete pe zi...
.

Iar faza aia cu "am fumat o tigara sa vad daca-mi mai place" io n-as incerca-o sub nici o forma... dupa 2 ani de abstinenta totala am facut greseala asta si-n 10 zile iar fumam 2+ pachete pe zi...

----
Idem din toate punctele de vedere, numai ca eu am doar 6 ani de cand nu mai fumez si am aceleasi senzatii descrise de tine. :mrgreen:informer scrie:Eu am cativa ani buni de cand am renuntat la fumat (20+ ani de >2,5 pachete/zi) si tot mai visez cateodata ca-mi aprind o tigara... cu sentimentu de culpa asociat si satisfactia cand ma trezesc si constat ca doar am visat. :)
Adevaru-i ca-mi lipseste fumatu` si daca chiar as sti ca "ne ciocnim de-o cometa", probabil primu` lucru pe care l-as face ar fi sa-mi aprind o tigara. :lol:
Pai si io am tot vreo 6 de la ultima tigara... poate s-a inteles gresit, ce vroiam sa scriu mai sus era c-am fumat mai bine de 20 ani in jur de 2 pachete jumatate pe zi. 
Intr-un fel ma felicit c-am scapat de problema... da` pe de alta parte, imi pare si un pic rau ...
.

Intr-un fel ma felicit c-am scapat de problema... da` pe de alta parte, imi pare si un pic rau ...

----

si fumul nu mi se pare deranjant ( nevasta-mea fumeaza

eu si az noapte am visat cum fumam ...

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
De asta esti asa matinal...
Apropo, si eu m-am lasat a nu stiu cata oara.
Apropo, si eu m-am lasat a nu stiu cata oara.
dupa 25 ani de fumat delicatese (carpati, nationale, marasestiul mi s-a parut infect si nu l-am putut fuma!, ar dupa piesa de teatru din "89 trecut pe assos, camel, chesterfield, dunhill,winchester si alte balarii - cred ca nu mi-a ramas nimic nefumat
) la nivel de 2 pac / zi, cum dracu sa uit in ~7 ani toate astea?!!
cred ca daca as pune in gura tigara, cu siguranta nu m'as mai lasa vreodata.
totusi, am si un regret, m-am ingrasat 25kg de care nu mai scap nici mort
apropo, tentative de lasat de fumat am avut destule, chiar foarte multe cu diverse perioade, dar pana la urma tot de vointa tine indiferent ce am zice unul si altul

cred ca daca as pune in gura tigara, cu siguranta nu m'as mai lasa vreodata.
totusi, am si un regret, m-am ingrasat 25kg de care nu mai scap nici mort

apropo, tentative de lasat de fumat am avut destule, chiar foarte multe cu diverse perioade, dar pana la urma tot de vointa tine indiferent ce am zice unul si altul
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.