In sfarsit nefumator

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 26 Oct 2010, 18:55

a propos (trecut pe 1, 9 ani fara after 25,6 tari), intrebare pentru (ex)fumatorii seriosi - cate tigari/pachete pe zi erau media?

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 26 Oct 2010, 18:59

...nu-i nici o lauda
...minim 50 tigari , dar la "apogeu" aveam zile cand saream de 60 bucati :oops:
...ce ciuda imi e pe mine , cand imi aduc aminte cum ma otraveam sistematic

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 26 Oct 2010, 20:19

old_radu scrie:
tudor scrie:In ianuarie se fac 13 ani de cand nu mai fumez. Mai merita sa citesc cartea ? :lol:
... :lol: :lol: :lol:
...te bate gandul sa aprinzi o tigara ?
Nu ma mai bate de mult. Ce bine e fara... Mai am inca pachete de pe vremea cand fumam, pentru musafirii care nu mai au cand sunt la mine. Insa majoritatea prietenilor mei s-au lasat de fumat asa ca pachetele alea vor sta ca la muzeu. :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 26 Oct 2010, 21:17

Astazi, de dimineata, am implinit 9 zile :roll: ... calculand... as fi strans cat ptr un set de inele.... Stiti care e culmea ? :shock: ... am primit de la sotie, cadou, un Elite :roll:
Mama lor tigari..... sa se duca pe apa sambetei
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 26 Oct 2010, 22:17

La 12 aruncam deja primul pachet la gunoi. Pe la 18 sau 19 il aruncam pe al doilea. La doua dimineata pe al treilea.
La 10 dimineata tuseam sub dus pana vomam. Asta la sfarsit. Asa m-am decis sa ma opresc. Mai ales ca ingropasem si niste prieteni si colegi de birou dar si de bar. De cand m-am oprit de fumat nu am mai tusit, nici sub dusul de dimineata.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 26 Oct 2010, 22:57

tudor scrie:In ianuarie se fac 13 ani de cand nu mai fumez. Mai merita sa citesc cartea ? :lol:
da, nu aia, alta CARTEA, mai bine citesti cartea, decat sa stai la TV si pe rapitori.ro toata ziua, poate ajung si io odat la Paris sa dam o chescuiala ecologica, fara tigari :wink: :lol: :lol: :lol:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 27 Oct 2010, 07:29

pikeman scrie: poate ajung si io odat la Paris sa dam o chescuiala ecologica, fara tigari :wink: :lol: :lol: :lol:
Esti bine venit. Cel mai bine ar fi august, septembrie, octombrie.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 27 Oct 2010, 22:33

tudor scrie:
pikeman scrie: poate ajung si io odat la Paris sa dam o chescuiala ecologica, fara tigari :wink: :lol: :lol: :lol:
Esti bine venit. Cel mai bine ar fi august, septembrie, octombrie.
ii bun de stiut, amu daca nu so nimeri in lunile acelea, ne chinuim in altele :lol: ceva tot om dibui pe fundul raului :twisted:

informer
senior
senior

Mesaj de informer » 28 Oct 2010, 07:49

Nemernic, zi-mi si mie de curiozitate sa vad daca si la tine se intampla: n-ai observat ca te trezesti mult mai odihnit dupa mai putine ore de somn?
(io tin minte ca dupa 4 - 5 ore de somn eram ca "nou", fata de minim 7 inainte).
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 28 Oct 2010, 07:54

Ba da, mult mai odihnit :lol: ... Sambata o sa am un mare examen: prima partida de pescuit fara tigari :twisted: .. sa ma vad atunci. Oricum, nu mai simt nevoia asa de mare ca'n primele zile, de a fuma....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Scrie răspuns