Inca te doaresemlecangheorghe scrie:Pe cand o scriere maiastra despre 'febra ...nostalgica'??![]()
![]()

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Inca te doaresemlecangheorghe scrie:Pe cand o scriere maiastra despre 'febra ...nostalgica'??![]()
![]()
In regula ! Poate imi spui de ce sant un muist ! La cine le-o sug ! Ti-am repetat cateva chestii la disperare si nu le vezigeppetto scrie:Patroane, dacă cineva ți-ar spune adevărul față-n față ai sări la bătaie doar dacă l-ai putea cafti? Mă rog, ce-ai face, ce n-ai face, şoarece de bibliotecă, braconier, Geert, Jobik etc. Tot eşti un muist.
..ihi..sa iti spune si unde??SF scrie:Inca te doaresemlecangheorghe scrie:Pe cand o scriere maiastra despre 'febra ...nostalgica'??![]()
![]()
![]()
Intre timp , Danemarca , cred ca stim cu totii cat de mare si puternica ii tara asta , o decis ca-i timpu sa bombardeze Siria ! Ma intreb daca aveau coaie sa inceapa primii , cred ca raspunsu ii clarSF scrie:
Uite vecinu Erdogan , un sociopat in toata regula , o prins Europa in offsaid pe tema emigrantilor , si acuma isi face de cap , si Europa ....nu-si respecta propriul statut , sau conditiile !
Geppetto , islamu o fi rau , oricare alti salbatici or fi bau-bau , mai pervers si mai rau decat sistemu capitalism nu exista![]()
In sistemu capitalism , capu ce se pleaca sabia il taie![]()
Si te inconjoara cu legi anti proteste si toata istoria , la urma urmei democratia .....nu exista !