Ungurii is frustratii Europei , ma umfla rasu cum vad ei problema , is nimeni-n drum , da acum ca au ocazia sa foloseasca bastoanele pe spinarea unor nenorociti o fac , tipu de ghertoi care ia bataie in discoteca si dupa aia iese afara si bate vreun copil ca sa se racoreasca , o primit da si el o dat , asa reuseste sa doarma !semlecangheorghe scrie:Ungurii sunt o natie foarte aparte.Isi apara interesele la sange,sarind la gat fara sa tina seama de marimea adversarului.Parca ar fi niste terieri din aia neobositi care se iau la harta si cu ursul.Intre romani si unguri a fost intotdeauna o mare ''prietenie'' ,unul dintre ''chefurile'' cele mai de rasunet fiind cele de la Ip si Trasnea..
Plec capul in amintirea romanilor ucisi acolo.Nu demult s-a comemorat evenimentul.
Acuma, urmasii lui atila au ocazia sa maraie si sa muste,fiind intr-un fel de ''legitima aparare''.''Inamicul''..e clar,sunt refugiatii musulmani...Motiv numai bun sa aprinda creierii infierbantati din nastere a extremistilor ,care pocneau daca nu gaseau ceva sa atace, sa distruga.Am vorbit cu cineva care a vazut filmulet ,in care huligani unguri atacau refugiati.Pina cand acestia au ripostat.A fost filmata doar reactia refugiatilor si prezentata intr-un fals context in care astia vin sa ''cucereasca'' Europa..
Mai vad si tot felul de stiri pe facebook,in care autorii vor sa previna''islamizarea'' Europei,prezentand totul ca si pe o invazie gandita,cu premeditare..Rapandacii prin vocatie dau share unor astfel de stiri..Oare cati realizeaza ca pot instiga in felul acesta??Oare cati gandesc care este adevarul din spatele unor astfel de evenimente??Mai xenofobie,ura,si rasism trebuia sa fie in Europa..ca in rest sunt de toate..
Chiar ii ridicol zelu de care dau dovada montand legi si garduri , speriati de ceva ce oricum nu are de-a face cu ei , nici aia din razboi nu vor sa stea la ei , ospitalieri rau descendetii lui Atilla , chiat ca ala era moreno si cu musteata , astia moderni is mai blonzi si cred ca-s cei mai corciti din toata Europa , insa in nebunia lor o dau ca-s maghiari vero

Cred ca daca Hitler ar invia , ar fi singurii care l-ar urma , una ii sa nu lesi pe unu sa intre si sa se stabileasca la tine in tara , alta ii sa nu-l lesi sa treaca , ca la urma urmei despre asta ii vorba , insa cand esti un frustrat cu putza mica , pui piedici la oameni cu copii in brate