HELP MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
HELP MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu sunt sigur daca am introdus bine mesajul meu da sunt caulea din calan si sunt un pescar cu experienta recent am cumparat o bucata de pamant dupa atatia ani de munca visul meu era sa am si o balta in gradina sa mi tin pestii pe care ai pescui dar nu am idee cum ar venii balta pe care mi o doresc pamantul are o lungimime de 30 si latime de 30 metri as dorii sa mi dati sfaturi utile cum e ideal sa o fac adancime ?daca trebuie betonata ????? scurgereea??? unde trebuie amplasata????? apa pe care o introduc in ea trebuie sa fie neaparat din put?????? CA SA TRAIASCA PESTII???????? DACA MI TREBUIE PROIECT ?? SAU CEVA ACTE DE LA MEDIU??? SI DACA ARE CINEVA IDEEE C AM CAT AR COSTA ???????????????????????????????????
nu sunt sigur daca citesc bineeeeeeeeeeeeee da cred ca am intrat putin in fibrilatieeeeeeeeeeeeeeeeeooooooooo la ataea semne de exclamareeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!si mai ales de intrebareeeeeeeeeeeeeeee??????????????????
sau nu ???????????????????????????????????????????????
sau nu ???????????????????????????????????????????????
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Io cand am vazut mesaju am crezut ca-i bai mare, ca o luat foc casa sau moare cineva pe-aici si tre sa-l salvaaaaaaaaam!!!!!!!!!!!!!!!
Bine ai venit caulea din calan, ia-o si tu mai usor ca nu arde
No acuma spune-mi care din cele trei mesaje si doua subiecte noi pe aceeasi tema vrei sa le sterg si care sa ramana ?

Bine ai venit caulea din calan, ia-o si tu mai usor ca nu arde

No acuma spune-mi care din cele trei mesaje si doua subiecte noi pe aceeasi tema vrei sa le sterg si care sa ramana ?
Re: HELP MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nici io nu sunt sigur da-ti raspund oricum.caulea scrie:nu sunt sigur daca am introdus bine mesajul meu da sunt caulea din calan si sunt un pescar cu experienta recent am cumparat o bucata de pamant dupa atatia ani de munca visul meu era sa am si o balta in gradina sa mi tin pestii pe care ai pescui dar nu am idee cum ar venii balta pe care mi o doresc pamantul are o lungimime de 30 si latime de 30 metri as dorii sa mi dati sfaturi utile cum e ideal sa o fac adancime ?daca trebuie betonata ????? scurgereea??? unde trebuie amplasata????? apa pe care o introduc in ea trebuie sa fie neaparat din put?????? CA SA TRAIASCA PESTII???????? DACA MI TREBUIE PROIECT ?? SAU CEVA ACTE DE LA MEDIU??? SI DACA ARE CINEVA IDEEE C AM CAT AR COSTA ???????????????????????????????????
1.e ideal sa faci o adancime
2. nu, nu trebe betonata, betonul nu e in armonie cu pestii
3. trebe amplasata unde ai teren
4. din put, din prut nu conteaza, important e sa fie limpede
5. da, ca sa traiasca pestii, traitz-ar familiile de crapi koi si salai undercover
6. da, trebe proiect, in afara cazului cand cresti carashi
7. sau ceva acte..
8. costa de te rupe la ficatzi deci mai bine ia-ti SUV si meri la peste

p.s. si cam care ar fi pestii pe care "ai pescui" matale??!?!?!?!!?!?!?!?!???????
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team