HAI ROMANIA !!!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

adiwolf
veteran
veteran

Re: HAI ROMANIA !!!!

Mesaj de adiwolf » 19 Noi 2013, 23:41

nasolu scrie:Mergeam in TRIVALE la meciurile Argesului in anii 80,chiuleam total de la ore la DINAMO cu Sampdoria,va povestesc mondialu'din ITALIA cap-coada,plus bronzu'echipei de handbal masculin cu BULIGAN-BERBECE-MOCANU in finala mica cu Yugoslavia,nopti nedormite cu PRUNEA la golu'lu'Andersson in 94,eram un ahtiat al sportului romanesc,tin minte ratarea Sveltanei Khorkina la barna cand am luat aurul olimpic in 96...plus multe altele!In seara asta ce meci e? :evil: :evil:
:respekt: :respekt: :respekt:

cand ti-am vazut postarea pur si simplu nu m-am putut abtine si a trebuit sa ma loghez
nu cred ca putea spune cineva mai bine de atat
doamnee, ma ia cu fiori numai cand ma gandesc la meciurile, infruntarile acelea, tin minte ca la mondialul din SUA aproape ca am facut infarct (si eram tanar pe atuncea)
astazi nici nu am deschis televizorul :evil:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Noi 2013, 23:49

Romania a jucat prost pe cel mai prost post de televiziune pentru un meci de fotbal...reluari lipsa, comentarii cretine. Meciul se vedea mai bine la Radio!!!

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 20 Noi 2013, 00:08

pikeman scrie:Romania a jucat prost pe cel mai prost post de televiziune pentru un meci de fotbal...reluari lipsa, comentarii cretine. Meciul se vedea mai bine la Radio!!!
radio romania actualitatzi.... :lol1: acolo m-am "uitat" si io... :lol1:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 20 Noi 2013, 00:13

teoretic as fi putut sa ma uit online.... dar majoritatea emisiunilor nu se pot viziona din afara teritoriului romaniei... :headbash: da, in fine... poate e mai bine ca nu am vazut.... :lol: :lol: :lol:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 20 Noi 2013, 00:38

m-am uitat 20min adica dupa ce s-a terminat filmul de pe protv si in reclame, asta dupa ce am primit un telefon sa mi se zica ca-i meci si ca tocmai primisem gol...
Grecia a fost campioana la europene, nu inteleg de ce noi eram favoriti?
Mi-a placut titlul ce apare in pro sport "Rio, privim!" in locul lui "Rio, venim!" in cazul in care am fi castigat :lol1:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 20 Noi 2013, 09:09

johnnybravo scrie:...
Grecia a fost campioana la europene...
...ai dreptate "Grecia a fost..."
...si bunica a fost si nationala Romaniei a fost in Mexic si SUA si au fost vremuri cand eram o forta in sportul international (in diferite ramuri sportive)
johnnybravo scrie:...nu inteleg de ce noi eram favoriti?...
...chestiile astea cu "favoriti , sanse matematice , teoria relativitatii ..." si alte aberatii , ne sunt inoculate de moderatori , ca sunt ei , moderatori TV sau din presa , tot moderatori sunt.... :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 20 Noi 2013, 18:54

old_radu scrie:.........
...chestiile astea cu "favoriti , sanse matematice , teoria relativitatii ..." si alte aberatii , ne sunt inoculate de moderatori , ca sunt ei , moderatori TV sau din presa , tot moderatori sunt.... :lol:
moderatori pe draqu radule,
astia sunt niste mancatori de kkat care isi castiga paine din minciuni, invelirea ratahului in staniol si vanzarea lui la fraieri pe post de ciocolata.
doamne ce urasc tagma asta de "ziaristi de profesie" :wallbash: :evil:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 20 Noi 2013, 20:00

chiar daca ajungeam la rio...ne bateau toti si doar cheltuiam bani acolo pe deplasare...ajungea "piti"la fofoloanca de brazilianca.ca la ce bani tre sa ii dea federatia in caz de reziliere...sa tot fiu in locul lui.asta este realitatea cu toate ca si greci erau un fel de cizme

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 21 Noi 2013, 14:30

I-am nenorocit pe greci! Acum trebuie sa faca rost de bani sa se duca in Brazilia.

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 21 Noi 2013, 20:45

danstiucaru scrie:I-am nenorocit pe greci! Acum trebuie sa faca rost de bani sa se duca in Brazilia.

ahahahaha ...buna asta :lol:
Urasc atarnatorii!

Scrie răspuns