SPERANTA MOARE ULTIMA.
HAI ROMANIA !!!!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: HAI ROMANIA !!!!
HAI ROMANIA !!!!
SPERANTA MOARE ULTIMA.

SPERANTA MOARE ULTIMA.
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
Nu cred ca am avut vreun sut pe spatiul portii in prima repriza. Vai s-amar ! 
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
pacat.....
plm... pescuim marlin la..... dunare....

Mergeam in TRIVALE la meciurile Argesului in anii 80,chiuleam total de la ore la DINAMO cu Sampdoria,va povestesc mondialu'din ITALIA cap-coada,plus bronzu'echipei de handbal masculin cu BULIGAN-BERBECE-MOCANU in finala mica cu Yugoslavia,nopti nedormite cu PRUNEA la golu'lu'Andersson in 94,eram un ahtiat al sportului romanesc,tin minte ratarea Sveltanei Khorkina la barna cand am luat aurul olimpic in 96...plus multe altele!In seara asta ce meci e?

mah.... inca ceva.... pooola mea.... daca si grecia ii o nuca prea tare pentru "fotbalistii" nostri... desfiintzatzi echipa natzionala... pe bune... bani aruncatzi in vant!
hai noapte buna!
ma duc sa plang in perna....
hai noapte buna!
scorul corect?2-0?ca Romania n-a dat niciun gol 
Trebuia sa fi cel putin naiv sa crezi ca jucatorii astia sunt in stare de ceva.Ma rog ,la fotbal si politica toti sunt meseriasi 
sincer.... n-am crezut, dar am sperat..... doamne ce-am sperat....SVF scrie:Trebuia sa fi cel putin naiv sa crezi ca jucatorii astia sunt in stare de ceva.Ma rog ,la fotbal si politica toti sunt meseriasi
Era o vorba:Romania merge la baraj...dar sa vezi cum vine
Bine ca s-a terminat,devenise obositor patriotismul asta ieftin intalnit peste tot
i
i