Avanad in vedere ca sunt innebunit dupa luscos (ciorba de varza), am cautat tot topicu' si nu am gasit nici o reteta. Poate mi'a scapat mie, asta e.
Deoarece azi am facut una, m'am gandit sa o impartasesc cu voi.
Astfel la o raita prin billa (plm, cre' ca nu'i reclama), am "gasit" o varza noua, ceva legume (morcov, ceapa) si niste coaste (din pacate au fost de porc, nu de berbec).
Si acu reteta (la cantitati se descurca fiecare, dupa gust):
Am taiat carnea de pe coaste in bucati mici... (sa poti sa musti de 2-3 ori din ele

Se potriveste de gust cu sare si piper si, cand carnea este aproape gata, se adauga varza, taiata grosier (unii o prefera taiata fina da' nie mi se pare ca nu se potriveste).
Se mai ia o tuica, doua si se adauga apa pana cand acopera varza si tot ce'i in oala (nu mult ca strica). Cand varza'i aproape fiarta se pune un iaurt bun si acru intr'un vas cu 2-3 oua si se amesteca cu un pic de zama fiebinte. Se poate lua inca o tuica/bere, dupa preferinte.

Intre timp, merge inca o pileala.
Rezultatul ii asta:
