Fulgere si trasnete....

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 14 Aug 2007, 10:08

cipic scrie:Te credem Adeline ca in felul asta procedezi cand esti prins de o furtuna :D :D :D ,stilul tau de a te feri de fulgere e unicat,probabil te crezi intr-un film comando :D :D :D ,dar ai uitat sa spui ca te dezbraci complet ca sa nu uiti vreun accesoriu de metal la tine si dupa aia o iei la fuga pe camp cu o lanseta de carbon in mana :D :D :D
nu mai se dezbraca complet apoi se taraste prin mocirla si cand se termina fuljerele pleaca la pescuit camuflat in costum de Adam noroios

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 14 Aug 2007, 11:27

daca ai facut cumva bulau si ti-ai bagat cateva bile de rulment in p.. , atuncti faci o groapa sub tine si ai si impamantare.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 14 Aug 2007, 11:31

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hai ca ai ziso pikeman,sa stii ca ar fii cel mai bun costum de camuflaj pt ..... :lol: :lol: :lol: :lol:

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 14 Aug 2007, 11:33

Stefanele zi-ne daca e buna metoda asta pe care cred ca o pui mereu in aplicare in caz de furtuna :lol: :lol: :lol: :lol: poate ne luam si noi dupa tine,cine stie :lol: :lol: :lol: :lol:

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 27 Aug 2007, 09:20

Tineti minte fulgerele de ieri noapte? ...eram la pescuit.... oricum asa ceva nu as dori nici celui mai mare dusman (cand o sa-l am)..... :oops:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 04 Sep 2007, 17:36

si eu am stat in barca sambata pe ploile alea......
eram la 7 m de un mal abrupt cu copaci pe el, cu toate astea imi venea sa sar in apa si sa fug sa ma ghemuiesc sub mal :?

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 04 Sep 2007, 18:49

am patit-o u carbonul de 7m. (teava nu a patit nimic)
rezultatul: piesrdut constiinta, manuta neagra 3 saptamani, vise stralucitoare mai multi ani, ingropat de un prieten in pamant... tot tacamul.
in masina esti sigur, dar pe camp unde vajai un carbon, si esti cel mai inalt punct, atunci... e groasa.

se mai poate calcula unde este furtuna comparand timpul dintre fulger si tunet; tunetul se produce odata cu fulgerul dar sunetul avand viteza 340m/s ajunge mai tarliu la urechea noastra. 20 sec intre fuljer si tunet = 7km distanta, dar de la 5secunde (1,7km) in jos...e mai safe sa strangeti sculele, si sa stati cuminti..
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 04 Sep 2007, 19:57

Esti teribil, o sa traiesti un veac daca ai supravietuit la asta :!:
Cand ma gandesc la inconstienta cu care ma bucuram cand venea furtuna, ca incepea sa se agite rapitoru' si poate pica Monstrul! Am mancat ceva furtuna cu lanseta in mana cand eram mai tanar si mai prost... si mai tanar...
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

Scrie răspuns