Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
De ce nu ai facut virament? Era mult mai ieftin si mai sigurstelian scrie:Iti spun eu care-i problema - ca azi dimineata aveam bani la ei. Spun bani. In rest, nici o problema.danr scrie:pai si care-i problema![]()
Iata ce am facut eu: m-am dus sa mi-i scot, si i-am pus la o banca linistita.
Am avut mari probleme, pentru ca sustineau scarbosii ca nu au atata suma in casierie, si ca ei nu au nici o vina ca eu nu am anuntat, sa-mi fac o programare. Ca, daca vreau, sa-mi fac programare pentru saptamana viitoare, si tot asa. Asta fiind politica stabilita de la centru pentru ziua de azi. Ei spera ca intoxicand in week-end si la inceputul saptamanii viitoare piata si presa cu anunturi linistitoare si articole & stiri "de bine" sa calmeze deponentii si investitorii, si sa-i faca sa se rasgandeasca. Si asa am semnale ca o multime de comentarii de scandal au fost oprite cu mana ferma la sursa.
Problema este ca astazi baietii au dat-o in bara, intrucat am inceput sa le povestesc care sunt plafoanele, potrivit normelor, de la care clientul are obligatia sa anunte o retragere. Asa ca i-am linistit, si, intr-un final, au gasit si bani.
De friiiiiica! Romanul e o specie aparte. El uita foarte usor nenorocirile pe care le-a suportat in trecut. Vrei sa-ti fac, acum, o lista, cu ce s-a intamplat in perioada de glorie a haosului "bancar" romanesc?Tavi scrie:De ce nu ai facut virament? Era mult mai ieftin si mai sigur