"Fly - Ultimul nivel in pescuit"
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"
Ba nu, lasa-i sa stea acolo la acvariul lor. Imi ajung spinneri si stationaristii de aici. 

"I wanna dance with somebody....uuuu,I wanna be with somebody...with somebody who loves me!"

Hai cu mistourile ca prea s-o" seriosit" treaba...si nu merita

Razvan, am tot zis, si la inceput si la mijloc si la sfarsit. 

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
tu nu stii ca el citeste printre... 

...Hell scrie:Cand ti s-a spus sa te apuci sa f.u.t.i. ca iti v-a place te-ai roshit. Dar pana la urma tot ti-ai bagat-o-n gaurasi iti place

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- semlecangheorghe
- veteran
La ce sa mearga la Olt??Acolo unde-i plin de baraje??Unde-s setcile bagate zi si noapte??Si la baraje,scuza-ma acolo e end of the line,acolo-s toti pestii...acolo poate prinde oricine..e prea usor..Si-n plus turismul asta piscicol,nu prea da roade...imi aduc aminte ca la noi or venit trei crai de la rasarit,care ,cu tot cu calauze,pe locuri pe care nici aradenii nu le stiu,or prins un avat..unu singur,maichii..belea mare..Caci vazind ei poze din galeria anumitor forumisti aradeni,or zis ,',maaaammmaaa,ai de vektorul meu ,cit peste ie pe Mures...ia hai sa dam fuga sa rupem standardele"...Jedi scrie:Da mereti voi dragilor la Olt sa-i furati avatii de sub nas la Hell....semlecangheorghe scrie:Problema este ,sa vina fly-erii,caci din astia pe invers,sint destui..
Din pacate nu au cu cine..
Cum zicea Sun Tzu..ala,marele strateg,chinezo vietnamezo..naiba stie...cistiga lupta prin non combat...fain..arati adversarului spatele..
Si alalalt ..Kich-ho si min......'lupta daca ai cu cine"...Unu-i prea departe,unu-i prea..rebel,Boba Feet e in ..Canada
,Hector nu poate fara Vektor..si uite asa..
![]()
Mare bucurie mare ca nimeni nu-i dispus la concurs cind vrea muschii lu Gigi...

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Cu Dumitru si eu as baga cu placere ..o partida de placere ....wadda gayish sounding sentence...Am vrut doar sa subliniez ca non combat
....si-apoi o iesit "pe dos"

semlecangheorghe scrie:
La ce sa mearga la Olt??Acolo unde-i plin de baraje??Unde-s setcile bagate zi si noapte??Si la baraje,scuza-ma acolo e end of the line,acolo-s toti pestii...acolo poate prinde oricine..e prea usor.

Hai mai Ilie, toata lumea stie ca aveti pesti acolo cacalau..de aia va place pe baraj. Acolo e usor de prins, oricne poate prinde si retine...chiar si 

Gigi, iar vrei premiu?semlecangheorghe scrie: La ce sa mearga la Olt??Acolo unde-i plin de baraje??Unde-s setcile bagate zi si noapte??Si la baraje,scuza-ma acolo e end of the line,acolo-s toti pestii...acolo poate prinde oricine..e prea usor..

Ma da stai umpic sa ne-ntelegem...
Platiti benzina, platiti 200 de lei...ma da pentru banii astia io nu ma dau jos din pat sa deschid usa, d-apai sa vin pan-la Arad.
Deci asta nu e miza. Si atunci care ar fi miza pentru mine?
Sa prind mai multi pesti ca voi? Nu mi se pare o chestie iesita din comun ca sa ma laud cu asta.
Imi trec in palmaresul meu ca i-am batut pe WSB?
Sa primesc raspunsuri de genu: da cine-s astia ma?
Neinteresant.

Sau ...voi aveti nevoie sa treceti in palmaresul vostru ca ne-ati batut pe noi?
Ati castigat tot ce se putea castiga in pescuit si am ramas doar noi pe harta?
Pai in cazul asta, ma baieti, mai aveti de muncit pana sa va calificati la un concurs cu noi...

Hai, sport la treaba

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13