"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Hell
veteran
veteran

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de Hell » 07 Noi 2012, 13:41

Ba nu, lasa-i sa stea acolo la acvariul lor. Imi ajung spinneri si stationaristii de aici. :D

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 07 Noi 2012, 13:43

:) :) :) treaba ar fii foarte clara si edificatoare pe un astfel de acvariu cu multe stiuci ...doar daca fiecare l-ar vedea de prima data. In conditiile acelea se poate masura cine ce pescar e. Pentru ca trebuie sa fii foarte bun sa dai randament din prima...nu ma refer la una doua marlite.

"I wanna dance with somebody....uuuu,I wanna be with somebody...with somebody who loves me!"

:) :) :)

Hai cu mistourile ca prea s-o" seriosit" treaba...si nu merita :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 07 Noi 2012, 13:57

Razvan, am tot zis, si la inceput si la mijloc si la sfarsit. :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 07 Noi 2012, 14:10

tu nu stii ca el citeste printre... :D

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 07 Noi 2012, 14:45

Hell scrie:Cand ti s-a spus sa te apuci sa f.u.t.i. ca iti v-a place te-ai roshit. Dar pana la urma tot ti-ai bagat-o-n gaura :twisted: si iti place
... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: super tare!!!............ :? :cry:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Noi 2012, 15:19

Jedi scrie:
semlecangheorghe scrie:Problema este ,sa vina fly-erii,caci din astia pe invers :lol: ,sint destui..
Din pacate nu au cu cine..
Cum zicea Sun Tzu..ala,marele strateg,chinezo vietnamezo..naiba stie...cistiga lupta prin non combat...fain..arati adversarului spatele..
Si alalalt ..Kich-ho si min... :lol: ...'lupta daca ai cu cine"...Unu-i prea departe,unu-i prea..rebel,Boba Feet e in ..Canada :lol: ,Hector nu poate fara Vektor..si uite asa..
Da mereti voi dragilor la Olt sa-i furati avatii de sub nas la Hell.... :D
Mare bucurie mare ca nimeni nu-i dispus la concurs cind vrea muschii lu Gigi... :shock:
La ce sa mearga la Olt??Acolo unde-i plin de baraje??Unde-s setcile bagate zi si noapte??Si la baraje,scuza-ma acolo e end of the line,acolo-s toti pestii...acolo poate prinde oricine..e prea usor..Si-n plus turismul asta piscicol,nu prea da roade...imi aduc aminte ca la noi or venit trei crai de la rasarit,care ,cu tot cu calauze,pe locuri pe care nici aradenii nu le stiu,or prins un avat..unu singur,maichii..belea mare..Caci vazind ei poze din galeria anumitor forumisti aradeni,or zis ,',maaaammmaaa,ai de vektorul meu ,cit peste ie pe Mures...ia hai sa dam fuga sa rupem standardele"... :lol: :lol: :lol: Asa ca,brae, e greu fara antrenament....de aia am zis de Vladi,densitate mare de peste,conditii egale,oricine prinde..atit ca nu sint doritori..Pfuai daca ar sta Dumitru in TARA ATITA M-AS TZINE DE CAPUL LUI PIN'AR VENI LA NOI SA FACEM UN PESCUIT.. :respekt: :D :D :D :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 07 Noi 2012, 15:46

Cu Dumitru si eu as baga cu placere ..o partida de placere ....wadda gayish sounding sentence...Am vrut doar sa subliniez ca non combat :)....si-apoi o iesit "pe dos" :) :)
UlKustom Rods

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 07 Noi 2012, 15:48

semlecangheorghe scrie:
La ce sa mearga la Olt??Acolo unde-i plin de baraje??Unde-s setcile bagate zi si noapte??Si la baraje,scuza-ma acolo e end of the line,acolo-s toti pestii...acolo poate prinde oricine..e prea usor.

:lol: :lol: Gigi,fara suparare,ai vazut vreodata vreun baraj de pe Olt :lol: ?De exemplu barajul de la Avrig,care nu e unul foarte mare, iti ia cam o ora sa-l parcurgi dintr-un cap in altul pe mal.Ehhh,daca te pun sa-i dai roata iti ia juma de zi. :lol: :lol: Cam intr-o juma de zi,ia vezi de cate ori inconjori tu balta aia a voastra?Iar daca te referi sub baraje,end of the line,cum o dai tu asa pe engleza :lol: iti spun ca acolo nu prea ai cum pescui la fly.Si la spinn sa dai si crede-ma ca nu e pomul laudat,asta ti-o poate spune oricine dintre cei care dau pe zonele alea.Mie unul sincer, imi place pe baraj,nu-ti zic de ce :)

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 07 Noi 2012, 15:56

Hai mai Ilie, toata lumea stie ca aveti pesti acolo cacalau..de aia va place pe baraj. Acolo e usor de prins, oricne poate prinde si retine...chiar si ;)
UlKustom Rods

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 07 Noi 2012, 16:18

semlecangheorghe scrie: La ce sa mearga la Olt??Acolo unde-i plin de baraje??Unde-s setcile bagate zi si noapte??Si la baraje,scuza-ma acolo e end of the line,acolo-s toti pestii...acolo poate prinde oricine..e prea usor..
Gigi, iar vrei premiu? :P

Ma da stai umpic sa ne-ntelegem...
Platiti benzina, platiti 200 de lei...ma da pentru banii astia io nu ma dau jos din pat sa deschid usa, d-apai sa vin pan-la Arad.
Deci asta nu e miza. Si atunci care ar fi miza pentru mine?
Sa prind mai multi pesti ca voi? Nu mi se pare o chestie iesita din comun ca sa ma laud cu asta.
Imi trec in palmaresul meu ca i-am batut pe WSB?
Sa primesc raspunsuri de genu: da cine-s astia ma?
Neinteresant. :P
Sau ...voi aveti nevoie sa treceti in palmaresul vostru ca ne-ati batut pe noi?
Ati castigat tot ce se putea castiga in pescuit si am ramas doar noi pe harta?
Pai in cazul asta, ma baieti, mai aveti de muncit pana sa va calificati la un concurs cu noi... :P
Hai, sport la treaba :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Închis