Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
semlecangheorghe scrie:Pfuai daca ar sta Dumitru in TARA ATITA M-AS TZINE DE CAPUL LUI PIN'AR VENI LA NOI SA FACEM UN PESCUIT..![]()
![]()
![]()
![]()
ULK scrie:Cu Dumitru si eu as baga cu placere ..o partida de placere ....wadda gayish sounding sentence...Am vrut doar sa subliniez ca non combat....si-apoi o iesit "pe dos"
![]()
Urmeaza una in care nu ii mai pisha pe scobarari, dar se da ranit si nu se mai concureaza cu nimeni... el de fapt e bun doar cand e singur...Tavi scrie:Am auzit si eu de la niste meseriasi ca pescuitul la scobar e un fel de next level al stationarului.
Dar cum eu nu prea ma stiu nici la stationar ...am zis sa nu ma injosesc ...sa fim seriosi.![]()
![]()
O fi senzitiv batzu asta?
N-are cum, e prea moale, mai ales ca dadeam cu mono. Poate ca pestele asta e un rapitor agresiv si da un tzack hotarat, altfel nu se explica
Sau poate a fost un accident.
Ca si asta:
Iata un motiv sa emigrezi, la noi nu se poate face fly adevarat:
Inca un clenisor subtirel prins pe o balta privata:
Inca o dovada ca e o pierdere de vreme fly-ul in tara manelelor
La spin in schimb se prind la greu dinastia.., la cast ce sa mai zic.
Tavi scrie: Platiti benzina, platiti 200 de lei...ma da pentru banii astia io nu ma dau jos din pat sa deschid usa, d-apai sa vin pan-la Arad.
Deci asta nu e miza. Si atunci care ar fi miza pentru mine?
Sa prind mai multi pesti ca voi? Nu mi se pare o chestie iesita din comun ca sa ma laud cu asta.
Imi trec in palmaresul meu ca i-am batut pe WSB?
Sa primesc raspunsuri de genu: da cine-s astia ma?
Neinteresant.![]()
Sau ...voi aveti nevoie sa treceti in palmaresul vostru ca ne-ati batut pe noi?
Ati castigat tot ce se putea castiga in pescuit si am ramas doar noi pe harta?
Pai in cazul asta, ma baieti, mai aveti de muncit pana sa va calificati la un concurs cu noi...![]()
Hai, sport la treaba
Tavi scrie:Gigi, iar vrei premiu?semlecangheorghe scrie: La ce sa mearga la Olt??Acolo unde-i plin de baraje??Unde-s setcile bagate zi si noapte??Si la baraje,scuza-ma acolo e end of the line,acolo-s toti pestii...acolo poate prinde oricine..e prea usor..![]()
Ma da stai umpic sa ne-ntelegem...
Platiti benzina, platiti 200 de lei...ma da pentru banii astia io nu ma dau jos din pat sa deschid usa, d-apai sa vin pan-la Arad.
Deci asta nu e miza. Si atunci care ar fi miza pentru mine?
Sa prind mai multi pesti ca voi? Nu mi se pare o chestie iesita din comun ca sa ma laud cu asta.
Imi trec in palmaresul meu ca i-am batut pe WSB?
Sa primesc raspunsuri de genu: da cine-s astia ma?
Neinteresant.![]()
Sau ...voi aveti nevoie sa treceti in palmaresul vostru ca ne-ati batut pe noi?
Ati castigat tot ce se putea castiga in pescuit si am ramas doar noi pe harta?
Pai in cazul asta, ma baieti, mai aveti de muncit pana sa va calificati la un concurs cu noi...![]()
Hai, sport la treaba
Pfoai....asta este tare!Sorin scrie:deci ma inscriu eu
dau la fly
Asta-i tare..Deci ma lasa rece manusile tale pe partea cu concursul
io tot n-am inteles... ,semlecangheorghe scrie:Deci daca ai prinde mai mult,prin absurd desigur,ar fi o chestie de lauda?Ciudat,pe o balta unde prinde oricine..