Daca stai sa te gandesti un pik, arogantza ta prosteasca si fara acoperire te-a adus aici, era inevitabil Ma Men

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
semlecangheorghe scrie: Si io zic sa-mi sugi ciorapu'
poi in cazul asta nu e absolut nici o problema... , deci iesti legal...semlecangheorghe scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O fost buna...si ce-i asa de ris??
Am pescuit la crap cu 4 bete pe rodpod??
Astazi limita legala este de 4 lansete ,nu vad care-i problema.
Pai nu,ca daca nu ai manusi fara degete,sapca cu umeras si batic pa fatza,nah nu esti la moda..ranga scrie:semlecangheorghe scrie: Si io zic sa-mi sugi ciorapu'
Pikemane si io zic ca ai ce suge frate...
Uite cat'a ciorapii are:
(asortati de minune cu geaca , cu toate ca un fes ii amplifica "feisanul')
ma gandeam ca suntem ca analfabetii dar ma rog..semlecangheorghe scrie: Voi sinteti ca retardatii aia care,cind unul arata unul un deget in sus toti se tavalesc de ris..![]()
Ei nah..foarte amuzant..
probabil nu ti-ai pus ochelarii.semlecangheorghe scrie:Nu vad ce este asa de ris..
bradypus scrie:poi in cazul asta nu e absolut nici o problema... , deci iesti legal...semlecangheorghe scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Astazi limita legala este de 4 lansete ,nu vad care-i problema.asadar asta inseamna ca incepind de azi ai 14 zile sa faci contestatie... stii tu... ca sa-ti ceri lansetele inapoi
si io sa fiu in locul tau... le-as cere si bani de amenda napoi c-ai platito degeaba !
![]()
![]()
![]()
![]()
Sau probabil esti mai greu da cap..da' nah io m-am obisnuit..probabil nu ti-ai pus ochelarii.
la ce fel de boiles o tras stiuca aia de 4 kg ?semlecangheorghe scrie:bradypus scrie:poi in cazul asta nu e absolut nici o problema... , deci iesti legal...semlecangheorghe scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Astazi limita legala este de 4 lansete ,nu vad care-i problema.asadar asta inseamna ca incepind de azi ai 14 zile sa faci contestatie... stii tu... ca sa-ti ceri lansetele inapoi
si io sa fiu in locul tau... le-as cere si bani de amenda napoi c-ai platito degeaba !
![]()
![]()
![]()
![]()
Nu ,atunci nu era legal,dar toata lumea dadea..io am fost unu' care am incasat amenda,pentru ca iubitii a.j.v.p.s.-isti,te luau la puricat daca aveai permis la alta asociatie decit ei...daca nu-mi dadeau pentru aia,gaseau ei ceva..
Au vrut sa ne amendeze pentru gunoi,dar le-am inchis gura aratindu-le ca aveam sac special pentru gunoi,ce era prin jur era lasat de altii..Apoi s-au luat de pesti...aveam o stiuca de vreo 4 kile si un crap tot cam asa,la 3 pescari...si apoi s-au legat de betze...nah aici m-au prins..de fapt a fost printre ultimele iesiri la crap..