Daca stai sa te gandesti un pik, arogantza ta prosteasca si fara acoperire te-a adus aici, era inevitabil Ma Men
"Fly - Ultimul nivel in pescuit"
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
cociuba.dalin
- utilizator constant

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"
Hack you Gigi,
Daca stai sa te gandesti un pik, arogantza ta prosteasca si fara acoperire te-a adus aici, era inevitabil Ma Men

semlecangheorghe scrie: Si io zic sa-mi sugi ciorapu'
Pikemane si io zic ca ai ce suge frate...
Uite cat'a ciorapii are:

(asortati de minune cu geaca , cu toate ca un fes ii amplifica "feisanul')
Ultima oară modificat 20 Noi 2012, 19:01 de către ranga, modificat 1 dată în total.
-
cociuba.dalin
- utilizator constant

Poza-i foarte buna, analogia-i la fel ca si aia ce au audi Q7 si stau cu chirie..., 
- semlecangheorghe
- veteran

Aici,unde??
Voi sinteti ca retardatii aia care,cind unul arata unul un deget in sus toti se tavalesc de ris..
Ei nah..foarte amuzant..
Nu vad ce este asa de ris..
Am pescuit la crap cu 4 lansete-la fel se pescuieste si astazi..Astazi este legal...Deci voi de ce rideti de fapt??Ca am pescuit ,asa cum azi este legal??Sinteti jalnici,zau asa..

Voi sinteti ca retardatii aia care,cind unul arata unul un deget in sus toti se tavalesc de ris..
Nu vad ce este asa de ris..
Am pescuit la crap cu 4 lansete-la fel se pescuieste si astazi..Astazi este legal...Deci voi de ce rideti de fapt??Ca am pescuit ,asa cum azi este legal??Sinteti jalnici,zau asa..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
poi in cazul asta nu e absolut nici o problema... , deci iesti legal...semlecangheorghe scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O fost buna...si ce-i asa de ris??
Am pescuit la crap cu 4 bete pe rodpod??
Astazi limita legala este de 4 lansete ,nu vad care-i problema.
- semlecangheorghe
- veteran

Pai nu,ca daca nu ai manusi fara degete,sapca cu umeras si batic pa fatza,nah nu esti la moda..ranga scrie:semlecangheorghe scrie: Si io zic sa-mi sugi ciorapu'
Pikemane si io zic ca ai ce suge frate...
Uite cat'a ciorapii are:
(asortati de minune cu geaca , cu toate ca un fes ii amplifica "feisanul')
.
.
ma gandeam ca suntem ca analfabetii dar ma rog..semlecangheorghe scrie: Voi sinteti ca retardatii aia care,cind unul arata unul un deget in sus toti se tavalesc de ris..![]()
Ei nah..foarte amuzant..
probabil nu ti-ai pus ochelarii.semlecangheorghe scrie:Nu vad ce este asa de ris..
- semlecangheorghe
- veteran

bradypus scrie:poi in cazul asta nu e absolut nici o problema... , deci iesti legal...semlecangheorghe scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Astazi limita legala este de 4 lansete ,nu vad care-i problema.asadar asta inseamna ca incepind de azi ai 14 zile sa faci contestatie... stii tu... ca sa-ti ceri lansetele inapoi
si io sa fiu in locul tau... le-as cere si bani de amenda napoi c-ai platito degeaba !
![]()
![]()
![]()
![]()
Nu ,atunci nu era legal,dar toata lumea dadea..io am fost unu' care am incasat amenda,pentru ca iubitii a.j.v.p.s.-isti,te luau la puricat daca aveai permis la alta asociatie decit ei...daca nu-mi dadeau pentru aia,gaseau ei ceva..
Au vrut sa ne amendeze pentru gunoi,dar le-am inchis gura aratindu-le ca aveam sac special pentru gunoi,ce era prin jur era lasat de altii..Apoi s-au luat de pesti...aveam o stiuca de vreo 4 kile si un crap tot cam asa,la 3 pescari...si apoi s-au legat de betze...nah aici m-au prins..de fapt a fost printre ultimele iesiri la crap..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran

Sau probabil esti mai greu da cap..da' nah io m-am obisnuit..probabil nu ti-ai pus ochelarii.
Deci ,Fabiane,ce a fost asa de ris??Hai uimeste-ma cu viziunea ta asupra pataniei mele??
.
.
l
la ce fel de boiles o tras stiuca aia de 4 kg ?semlecangheorghe scrie:bradypus scrie:poi in cazul asta nu e absolut nici o problema... , deci iesti legal...semlecangheorghe scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Astazi limita legala este de 4 lansete ,nu vad care-i problema.asadar asta inseamna ca incepind de azi ai 14 zile sa faci contestatie... stii tu... ca sa-ti ceri lansetele inapoi
si io sa fiu in locul tau... le-as cere si bani de amenda napoi c-ai platito degeaba !
![]()
![]()
![]()
![]()
Nu ,atunci nu era legal,dar toata lumea dadea..io am fost unu' care am incasat amenda,pentru ca iubitii a.j.v.p.s.-isti,te luau la puricat daca aveai permis la alta asociatie decit ei...daca nu-mi dadeau pentru aia,gaseau ei ceva..
Au vrut sa ne amendeze pentru gunoi,dar le-am inchis gura aratindu-le ca aveam sac special pentru gunoi,ce era prin jur era lasat de altii..Apoi s-au luat de pesti...aveam o stiuca de vreo 4 kile si un crap tot cam asa,la 3 pescari...si apoi s-au legat de betze...nah aici m-au prins..de fapt a fost printre ultimele iesiri la crap..