"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Noi 2012, 16:04

:lol: :lol: :lol: :lol: Oare Gerula cate avea? :lol: :lol: :lol:[/quote]
Bah pokemon,date-n termoclina mea....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 20 Noi 2012, 16:14

semlecangheorghe scrie: ...... unu care o facut karatae vreo 10 ani .....
asta-i criminala ... parca imi amintesc ca si azi cum in urma cu vreo 20 de ani un copil ii dadea coate celuilalt "nu ii spune nimic lu' asta ca e la karate" ... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ... tare tare (fara misto)
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 20 Noi 2012, 16:33

Mah Gigi, si io am cantat la tzambal vreo 12 ani, mah da auzi ..... daa cand ai de gand sa bei o cafa cu Alin, totusi... te-a ajutat cu niste treburi..., sti tu sau?????

Mah mai era unu cu mustatza aici pe forum demult tare demult care cand era pus in fatza unui fapt incerca sa indrepte discutzia in alta directzie..., sti tu.. :), prieten deal tau.... :lol1: :lol1:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 20 Noi 2012, 16:59

semlecangheorghe scrie: Adevarul este ca,probabil ori esti greu de cap si n-ai inteles ce ti-o turnat Dalin,ori Dalin are limba impleticita de la cite minciuni scorneste.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Acu trebe sa va hotariti,cine a dat cu 4 bete??Si la ce??Si ce s-a intimplat??

Buuuuuun , deci io fara sa te jignesc am incercat sa aflu de la tine , dar tu nu....batman-batman , scormoneste Dalin , minciuni , scenarii.... identic GERULA !:lol: :lol: :lol:

Ia sa vedem mai Gerula2 ce scrie aici in articolul asta:

http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol ... 005-030805

LA PESCUIT DE AMENZI

Câteodată pescuitul nu este atât de plăcut pe cât spun unii. Mai ales dacă, în urma unei partide de pescuit, rămâi şi fără câteva din beţele pentru care ai strâns „de curea” ca să le cumperi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Întâmplarea datorită căreia afirmăm cele de mai sus, povestită de unul dintre cititorii noştri, acesta fiind pescar, nu este atât de spectaculoasă, pe cât de plină de învăţăminte pentru alţii. Şi, ca să n-o mai lungim deloc, îl lăsăm pe Gheorghe Semlecan, din Arad, cel care este eroul întâmplării, să ne povestească: „În data de 9 septembrie 2006, pescuiam liniştiţi, de patru zile, pe balta „Ocean” de la Ghioroc, împreună cu nişte prieteni.

Constatând că peştele nu mai trage, ne-am decis să plecăm şi am început să ne strângem ustensilele. În acel moment, ne-am pomenit înconjuraţi de jandarmi care s-au poziţionat strategic între noi, cu mâna pe paralizante şi bastoane. Am fost rugaţi să ne legitimăm, lucru căruia i-am dat curs. Am prezentat permise AVPS Hărşan (Asociaţia Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi), însă doamna Cătălina Vodă, inspector ANAF Timişoara, a replicat că permisul respectiv nu este bun, deşi tocmai asta dovedisem, că avem vignetă care demonstrează că am plătit cotizaţia şi către ANAF. Băieţi cuminţi, am pus permisele deoparte, în portofel şi am scos altele, de această dată făcute la AJVPS (Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi), din nou cu dovada plăţii către ANF”.

A găsit nodul din papură

În continuare, Gheorghe Semlecan povesteşte că, fără posibilitatea de a face vreun comentariu, având în vedere că aveau două feluri de legitimaţii, Cătălina Vodă – inspectorul ANAF – a început să se enerveze şi a ţinut cu tot dinadinsul să-i „prindă” cu ceva. Astfel, a cerut să le vadă capturile, adică peştii prinşi, însă aceştia erau în limite legale, referindu-ne la mărimea acestora. În schimb, când a fost vorba de număratul beţelor a intervenit problema domnului Semlecan. „Cică, m-am dovedit vinovat pentru că pescuiam cu două beţe în plus faţă de cât permite legea. Însă, vă precizez că la toate cele patru beţe ale mele aveam câte un cârlig, iar legea îţi permite să pescuieşti cu două beţe, chiar dacă sunt câte două cârlige pe ele. Mi-am recunoscut greşeala, fără a avea nici o obiecţie. Am acceptat amenda de 80 RON dar, în plus, mi s-au confiscat şi două beţe de pescuit. Când am întrebat de ce, mi s-a răspuns că beţele mi-au fost confiscate pentru a dovedi contravenţia. Am crezut-o pe cuvânt şi, ulterior, mi-am plătit amenda”, ne-a povestit Gheorghe Semlecan.

Deci ma pish pe mine de ras!!!!! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Ia zii Gigi , accepti porecla de Gerula2 ? :lol1: :lol1: :lol1:

Facea si el la fel ca tine , mintea cu buletinul in mana. :lol:

Dalin scormoneste , batut in cap, nu inteleg....

Muahahahahahaha :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 20 Noi 2012, 17:11

:headbash: :headbash: :headbash: :headbash: :lol1:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 20 Noi 2012, 17:12

:elkgrin: :lol: :lol: :lol: :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 20 Noi 2012, 17:16

Vezi mai Gigi ce bine e sa fii sincer si fara ranchiuna ? :D Tu ai ales cealalta cale , sa i te asemeni gerulei, io acum ce sa-ti fac... :lol:

Nu ma amuza ca ai ramas fara bete, ci faptul ca tocmai tu ziceai ca esti scarbit de cei cu "padurea de lansete". :lol: :lol:

PS: trebuie sa cumpar alt scaun nou la birou , asta cedand de la atata ras... :lol1: :lol1: :lol1:

Si sa nu fii suparat , ca mai am si alte surprize. :lol1:

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 20 Noi 2012, 17:20

pai noah, asta o fo' ultimu' nivel...si-apoi o luat-o de la capat...:)

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 20 Noi 2012, 17:52

:lol: :lol: :lol: :lol:
picai de ras de pe termoclina lu Gigi, ca tocmai ma bagase'n ea :lol: :lol: :lol:
io creca 2 bete erau detectoare de termoclina :twisted:

deja cartile is jucate, iarna asta Gigi tine loc de Gerula si Ranga de Gigi, apoi la iarna Ranga devine Gerula2013 si mai tre sa gasim un Gigi si pentru el :lol: :lol: :lol:

P.S. la combaterea lui Gerula 2012 participa si Sorin, asa ca are si el sanse sa fie Gigi 2013 :lol: :twisted: :lol1:

cociuba.dalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cociuba.dalin » 20 Noi 2012, 17:54

LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL :headbash: :headbash: :headbash: :headbash: :headbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

MEN Ranga, esti tare de tot sa mor io, nu stiam de articolul asta, dute-n p------------a mea, Mah Gigi deci, ce ti-am zis io ieri ca tu ai halucinatzii, vedenii, vobler vopsit, flacara violet, pozitzia ZEN, cica am si clone ......., HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Închis