filme

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
greere4
junior
junior

Mesaj de greere4 » 07 Mar 2008, 11:47

va recomand o comedie buna :lol: :lol: :lol: :lol: Gone Fishin' (1997)
cu danny glover si joe pesci e belea filmul ;)

Vectrex94
senior
senior

Mesaj de Vectrex94 » 07 Mar 2008, 20:35

Shawshank Redemption (Inchisoarea Ingerilor)
A Bronx Tale
The Bourne Identity
The Bourne Supremacy
The Bourne Ultimatum

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 08 Mar 2008, 15:04

super tari atat pulp fiction cat si white noise(cartea e mult mai faina si dupa parerea mea e o o buna monstra de postmodernism de la mama lui ,din state)...tot pe tema asta eu recomand the crying of lot 49 si 21 grams...eu am citit cartile dar am auzit ca sunt si filme...vizionare placuta!

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 08 Mar 2008, 19:10

fratilor cine ma poate sfatui si pe mine ?

vreau sa vad filme de pe net la tv ... am tras din computer in tv cablu s-video dar nu primesc semnal in tv ... un amic zice ca din monitor trebe setat de la proprietati sau ceva de genu asta ... altu cica prin nero player ... cum se poate face ? sa vad la tv in loc de monitorul compiuterului ...

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 08 Mar 2008, 19:27

la munte si la mare ... parca asa se chema :wink:

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 08 Mar 2008, 19:37

kuintautti scrie:fratilor cine ma poate sfatui si pe mine ?

vreau sa vad filme de pe net la tv ... am tras din computer in tv cablu s-video dar nu primesc semnal in tv ... un amic zice ca din monitor trebe setat de la proprietati sau ceva de genu asta ... altu cica prin nero player ... cum se poate face ? sa vad la tv in loc de monitorul compiuterului ...
Nu mai tin exact minte toate amanuntele, dar TV-ul trebuie setat pe AV, iar din setarile placii video trebuie setat dual monitor, unde primul e monitorul, iar al doilea e TV-ul. Ca sa vezi pe ambele imaginea, selectezi parca Twin view.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 08 Mar 2008, 21:05

dual view si astfel vei avea doua desktopuri,unul de lucru la pc si unl de film pe tv

la dual view poti seta rezolutii diferite la desktop si tv
clone are aceeasi rezolutie la amandoua desktopuri,tv-ul forteaza sa fie amandoua la 800/600

deci e mai bine pe functia dual view,pt a pastra rezolutie mare la monitor si rezolutie mai mica la tv

mare atentie,foarte important,intai se conecteaza cablul s-video la placa video a pc-ului,apoi in tv,asta e ordinea.
deja am prajit 2 videocarduri cu curentul pe care-l transmite tv-ul prin cablu spre videocard si la conectare cu bajbaituri in conectorul s-video din videocard se produc anumite socuri/scurturi(nu stiu exact)
asa am fost si eu sfatuit de unul in domeniu.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 08 Mar 2008, 22:17

Chiar daca aveti un film de calitate(ma refer la cum e tras , digital sau FULL HD) in calculator tre sa ai placa video care scoate HD si tv care reda full HD altfel nu obtii calitate.
Oricum sa stiti ca merita investitia.....e incredibil cum se vede.....epoca tv-urilor cu tub catodic a apus.
Aaaa si cine poate sa vizioneze filmul White Noise pe un FULL HD sa-l vada
...e bestial filmul.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 08 Mar 2008, 22:42

http://www.ovguide.com

ete aici am vazut in ultimul timp filme ... comparativ cu asta de ma sus pe site-uri chinezesti se incarca si mai repede si este imaginea calitativ mai buna dar colectia de filme west este mai mica

veoh e bun dar necesita o viteza la internet mai mare decit am io in prezent

daca mai stie cineva situri de unde se pot downloda filme pe gratis ... ii rog sa le posteze

multami pt sfaturi si info !

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 11 Mar 2008, 17:18

urmind sfaturile voastre am rezolvat oarecum , deci acum este activat televizorul ca fiind al doilea monitor ( adica nu primesc sunet :cry: ) si de pe net vad exact ce se vede si pe monitor ( promitator ! dar , oarecum nashpa! :cry: )

cum sa fac sa primesc sunet in tv ?

cum sa fac sa pot vedea filmele de pe net la tv si concomitent posibila folosirea compiuterului in alte scopuri ? deci dintre alea afisate cum se poate alege "foaia" care vreau sa o trimit catre tv ?

daca pun disc dvd in compiuter pot viziona filmul ( fara sunet :cry: ) pe tv si concomitent pot folosi compiterul la alte chestii ( banuiesc ca alegerea transmisiei catre tv o face automat playerul ) playerele pe care se incarca filmele de pe net nu fac asta ! deci cum se poate face asta manual ?

imaginea din compiuter la mine in tv nu intra la canalul av ci la svhs 2 :?:

mi-ar prinde bine niste sfaturi :)

Scrie răspuns