filme
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
the last legion
the ilussionist
pride an prejudice
the bachelor
the ilussionist
pride an prejudice
the bachelor
Michael va recomanda Regulamentul forumului
filme foarte bune
1. The Cave
2. The Descent, ambele cu pesteri in care daca intri iti raman oasele pe acolo,
apoi:
3. 300
4. Pathfinder(Intre 2 lumi)
5. Rambo 4
6. Catacombs
7. AVP Requiem
8. I am legend
9. Feast
10. Black Water
11. Primeval
12. Clanul Lupilor
13. The day after tomorrow
14. The Core
15. Sunshine
16. Into the wild (e recent)
17. Sunshine
18. Deep Impact
Apar in 2008:
1. Jaws 5
(fir intins!.........)
2. The thing 2
3. Indiana Jones 4
4. Ruins
5. 10 000 B.C.
6. Jurassic Park 4 (era vorba sa apara)
Toate filmele de mai sus, aparute sau nu, sunt superfilme.
2. The Descent, ambele cu pesteri in care daca intri iti raman oasele pe acolo,
apoi:
3. 300
4. Pathfinder(Intre 2 lumi)
5. Rambo 4
6. Catacombs
7. AVP Requiem
8. I am legend
9. Feast
10. Black Water
11. Primeval
12. Clanul Lupilor
13. The day after tomorrow
14. The Core
15. Sunshine
16. Into the wild (e recent)
17. Sunshine
18. Deep Impact
Apar in 2008:
1. Jaws 5

2. The thing 2
3. Indiana Jones 4
4. Ruins
5. 10 000 B.C.
6. Jurassic Park 4 (era vorba sa apara)
Toate filmele de mai sus, aparute sau nu, sunt superfilme.
Unu dintre filmele la care ma uit cind il dau , chiar daca l-am vazut http://www.youtube.com/watch?v=sXldafIl ... re=related
Fir Intins!!!
Fir Intins!!!
-
- veteran
Daca tot sunteti pescari, mai tineti voi minte de acum cativa ani filmul american Candva pe aici curgea un rau? Secvente de pescuit la musca extraordinare si cred ca nu erau trucate. Efectiv, era vorba de un tata si de cei 2 fii ai lui care aveau o mosie undeva pe malul unui rau de munte si dadeau cu musca la pastrav curcubeu. Si mai si prindeau in draci!

Insa nu mai tin minte daca practicau si C&R.... Cred ca in Romania, nici cele mai bune rauri de pastrav - Vaserul, Raul Mare-Retezat si Rebra (langa Sangeorz) nu ofera asemenea capturi ca denitate, marime, combativitate!

Insa nu mai tin minte daca practicau si C&R.... Cred ca in Romania, nici cele mai bune rauri de pastrav - Vaserul, Raul Mare-Retezat si Rebra (langa Sangeorz) nu ofera asemenea capturi ca denitate, marime, combativitate!
-
- veteran
Brad Pitt?
Fratioare, cred ca glumesti!
Eu sunt urat precum pictorul Luchian si inteligent cel putin cat Patapievici! Iar daca fac un concurs de pescuit, eu singur contra Pitt si Angelina jolie (Brangellina vs Fario), la orice specie de peste vrei tu, sunt sigur ca ii bat la scor. Chiar cu scule de pescuit luate de ei din America iar eu cu din astea cumparat de la chinezi din Obor. Doar firele si carligele sa fie de calitate.
Fratioare, cred ca glumesti!

Eu sunt urat precum pictorul Luchian si inteligent cel putin cat Patapievici! Iar daca fac un concurs de pescuit, eu singur contra Pitt si Angelina jolie (Brangellina vs Fario), la orice specie de peste vrei tu, sunt sigur ca ii bat la scor. Chiar cu scule de pescuit luate de ei din America iar eu cu din astea cumparat de la chinezi din Obor. Doar firele si carligele sa fie de calitate.