Feriti-va de Vali Timisoreanu' - Crisan, Delta

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

trout_man
utilizator nou
utilizator nou

Feriti-va de Vali Timisoreanu' - Crisan, Delta

Mesaj de trout_man » 13 Noi 2007, 16:22

Dragi Pescari,

In acest sfarsit de toamna am avut parte de una din cele mai mari tepe din cariera mea de pescar si turist: am fosr un weeknd in Delta la pensiunea "Vali Timisoreanu" - mai bine zis Vali Teparu'!!! Ce s-a intamplat acolo:
1. am cumparat 20 de ore de ore (de mars) de barca cu insotitor, am avut parte de 20 de ore cu tot cu pescuit, dupa care m-a taxat din nou
2. m-a taxat cu trei mese calde pe zi, am avut cina calda si restul hrana rece (adik parizer si cascaval)
3. m-a trimis in Bogdaproste la stiuca ('du-te fratioare acolo ca o omori")in timp ce prietenii lui dadeau in Dovnica - am aflat la plecare..
Tot la plecare am aflat de la oamenii locului ca activitata lui principala este tepuirea clientilor, de toate tipurile...

Toate cele bune

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 13 Noi 2007, 16:36

In ce localitate e periculosul asta ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 13 Noi 2007, 16:37

Crisan, scrie la titlul topicului! :lol: Bag de seama ca iar ai fost aseara pe balta si esti mai obosit :lol:

trout_man
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de trout_man » 13 Noi 2007, 16:43

razvan m. scrie:In ce localitate e periculosul asta ?
cum spuneam: Crisan, brat Sulina, Delta Dunarii

Tavi
veteran
veteran

Re: Feriti-va de Vali Timisoreanu' - Crisan, Delta

Mesaj de Tavi » 13 Noi 2007, 16:46

trout_man scrie:Dragi Pescari,

3. m-a trimis in Bogdaproste la stiuca ('du-te fratioare acolo ca o omori")in timp ce prietenii lui dadeau in Dovnica - am aflat la plecare..
Tot la plecare am aflat de la oamenii locului ca activitata lui principala este tepuirea clientilor, de toate tipurile...

Toate cele bune
La punctu 3. e discutabil. Din ce zice lumea n-a prea mers stiuca toamna asta. Pe de alta parte, iti dau dreptate, fara sprijinul cinstit al localnicilor e greu sa dai de stiuca.

trout_man
utilizator nou
utilizator nou

Re: Feriti-va de Vali Timisoreanu' - Crisan, Delta

Mesaj de trout_man » 13 Noi 2007, 16:55

La punctu 3. e discutabil. Din ce zice lumea n-a prea mers stiuca toamna asta. Pe de alta parte, iti dau dreptate, fara sprijinul cinstit al localnicilor e greu sa dai de stiuca.[/quote]

Daca nu vedeam seara cate 30 de kile (inclusiv pixuri - ca tot romanu cu iz de pescar) ziceam ca nu mananca, dar ei pescuiau in Dovnica. Dimineata cand plecam ziceau "hai ca ne vedem pe balta" si dusi erau, n-avem cum sa ma tin dupa ei cu 4 cai....

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Noi 2007, 16:58

In cazul asta, nu mai zic nimic.Pe viitor cauta aici pe forum informatii mult mai corecte - zic io - despre Delta.

Fugitivul
junior
junior

Mesaj de Fugitivul » 13 Noi 2007, 17:35

Salut, sincer sa fiu am ramas masca la ceea ce am citit aici. Eu merg acolo de 2 ani si nu am nici un interes sa ii fac reclama omului insa mi se pare cel putin ciudat ceea ce s-a scris despre el.
Cu mesele e adevarat, la fel si cu preturile insa partea cu dusu la " Bogdaproste la stiuca ('du-te fratioare acolo ca o omori")in timp ce prietenii lui dadeau in Dovnica" aici te contrazic pt ca il cunosc destul de bine. Si acum gandind ca un om normal, care vrea sa-si dezvolte afacerea, ce interes ar avea sa te trimita undeva unde nu se prinde?! E in dezavantajul lui sa nu mai mergi pe acolo sau mai mult...sa ii faci reclama proasta.
In cazul meu intradevar nu plec de acolo fara sa las 1000 Lei /4zile dar ca un pescar incepator ce sunt vrea sa-ti zic ca am prins de fiecare data cel putin 30kg stiuca/zi.Poate am avut io noroc...mai sti.. Am sa merg si peste o saptamana poate torn ceva salau :wink: si am sa revin cu, comentarii si poze daca e cazul (impreuna cu el).

Bafta.

trout_man
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de trout_man » 13 Noi 2007, 17:56

Boss,
iti spun eu care e tactica (citez din vecinii lui): omul trimite turistii la pescuit in diferite locuri. Astfel afla daca mananca si in alte parti. El stie oricum un loc - doua, pe care il imparte cu turistii vechi, si pe pifani ii trimite la munca, pe banii lor!!!
Prostia mea a fost sa-l ascult, in ciuda faptului ca pe Bogdaproste n-am mai luat stiuci din 2005, cand am prins o toamna cand a mancat stiuca o luna, de-atunci n-am mai luat nimic si n-am mai auzit pe nimeni sa fi luat.
Cat despre bani, te-ai scos, noi (2 handicapati in cautare de nou) am lasat pt 3 zile 700 eur (din care 300 barca si 400 pe dormit si parizer!!!)

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 13 Noi 2007, 18:37

razvan m. scrie:In ce localitate e periculosul asta ?
MihaiV scrie: Crisan, scrie la titlul topicului! Laughing
Stiam eu ca parca am vazut pe undeva..... :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns