Fugitivul scrie:ce sa zic pike....aici deja e vb despre o pb. personala , dupa cum ai vzt eu m-am referit la alte chestiuni legate de el. Acum...vad ca il cunosti bine, daca nu ai fi avut aceasta altercatie cu el nu ai fi fost de aceeasi parere cu mine? Am gresit cu ceva ce am scris pana acum?
App de ce mi-ai zis...o sa il intreb de tine(cu toate ca nu e treaba mea), sau mai bine , cand merg acolo o sa il pun sa citeasca ce s-a spus aici...sa-i dam si omului dreptu la replica.
Nu ai gresit cu nimic, cum nici eu nu am avut nici o altercatie. Si daca nu ar fi aparut acest topic nici nu faceam asta public, desi ar fi trebuit pentru a proteja sau macar informa ceilalti pescari. Pe de alta parte, in partidele pe care le-am facut acolo m-am imprietenit cu pescari care spuneau la randul lor cam acelasi lucru (ca este tepar) dar acceptau pentru simplul motiv ca stie foarte bine Delta si ca duce oamenii in locuri in care lipovenii nici nu au acces, m-a dus si pe mine, nu o data. Dar oriunde m-ar fi dus, nu justifica comportamentul innaceptabil. Personal am facut multe lucruri pentru acest om (mai are LG-ul de 72 cm din living?...) iar modul in care mi-a raspuns m-a scarbit. De unde si vorba: NICI O FAPTA BUNA NU RAMANE NEPEDEPSITA
Una peste alta: deca vreti sa cunoasteti locuri belea in Delta, duceti-va la Vali, dar pregatiti-va cu cascaval, chiar cu svaitzer...si daca va spune ca 1+1=5, faceti-va ca n-ati auzit, platiti si asta e, nu trebuie sa va suparati ca va face prost in fata
Da Fugitivule, corect, da un print la ce e pe-aici si du-i sa se bucure si ochiu' lui....
Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita.