Feriti-va de Vali Timisoreanu' - Crisan, Delta

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 13 Noi 2007, 22:56

trout_man scrie:...
Cat despre bani, te-ai scos, noi (2 handicapati in cautare de nou) am lasat pt 3 zile 700 eur (din care 300 barca si 400 pe dormit si parizer!!!)
asta inseamna ca a-ti avut de unde fratilor,ca altfel nu vad sa aruncati asa cu banii. :lol:
"banii se fac greu,dar se fura usor" :wink:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Basti
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Basti » 14 Noi 2007, 00:09

Fugitivul scrie:Salut, sincer sa fiu am ramas masca la ceea ce am citit aici. Eu merg acolo de 2 ani si nu am nici un interes sa ii fac reclama omului insa mi se pare cel putin ciudat ceea ce s-a scris despre el.
Cu mesele e adevarat, la fel si cu preturile insa partea cu dusu la " Bogdaproste la stiuca ('du-te fratioare acolo ca o omori")in timp ce prietenii lui dadeau in Dovnica" aici te contrazic pt ca il cunosc destul de bine. Si acum gandind ca un om normal, care vrea sa-si dezvolte afacerea, ce interes ar avea sa te trimita undeva unde nu se prinde?! E in dezavantajul lui sa nu mai mergi pe acolo sau mai mult...sa ii faci reclama proasta.
In cazul meu intradevar nu plec de acolo fara sa las 1000 Lei /4zile dar ca un pescar incepator ce sunt vrea sa-ti zic ca am prins de fiecare data cel putin 30kg stiuca/zi.Poate am avut io noroc...mai sti.. Am sa merg si peste o saptamana poate torn ceva salau :wink: si am sa revin cu, comentarii si poze daca e cazul (impreuna cu el).

Bafta.
imi permit sa intervin.Sunt un pescar care am stat in multe locuri in Crisan.Inevitabil am ajuns si la Vali teparu care si-a incercat norocul si cu mine.chiar e nesimtit de-a dreptul.imprejurarile in care am avut de-a face cu el nu mai conteaza dar a vrut sa ma arda cu multi bani.daca ii intrebati pe pescarii mai vechi care frecventeaza zona va veti lamurii din pataniile lor ca e doar un gunoi.foarte putini sunt cei care au avut o data de a face cu el si se mai intorc si a doua oara.Isi permite sa se comporte asa datorita numarului tot mai mare de oameni care sunt pt prima data acolo si sunt convins ca nu rateaza nici o ocazie de a fraierii pe cineva.La aceleasi preturi poti gasii cazare,masa,barca si mai ales bun simt.pt cei care merg prima data in delta,si se intorc fara peste si tepuiti gustul si imaginea deltei raman amar.Nu e treba mea sa zugravesc imagini altora dar chiar consider ca e pacat sa mergi pana acolo si sa te intorci dezamagit pt ca ai fost la te-ai simtit si fraierit.

Fugitivul
junior
junior

Mesaj de Fugitivul » 14 Noi 2007, 10:02

Nu am de gand sa intru in polemici cu nimeni...si cum am spus nu am nici un avantaj sa-l protejez pe Vali...mai mult, chiar ar putea sa-mi convina , asa gasesc si eu locuri libere :lol: . Insa eu de cate ori am fost am vzt oameni care vin si de zeci de ani la el....daca i-ar tepui s-ar mai intoarce?
Acum...sincer sa fiu eu am fost doar la el in Delta....e posibil ca il alta parte sa fie mai ieftin sau conditi mai bune ...
Sa va mai spun ceva...fara sa jignesc pe careva...din cate am vb cu el doreste sa-si trieze din clienti si sa-i fidelizeze pe cei care considera ca sunt cu adevarat veniti pentru pescuit ..nu pt baute,scandal etc.
Eu il sun de cateva ori pe saptamana sa il intreb cum mai merge ....daca a inceput sa manance calumea, daca ar fi un tepar imi zicea de fiecare data sa ma duc ....si pe urma o dadea ca a scazut sau crescut presiunea...bla bla.

pike_pearch
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de pike_pearch » 14 Noi 2007, 11:01

Fugitive, cand il mai suni, intreaba-l atat: "Ce i-ai facut lu' Dorian de nu vrea sa mai auda de tine?" Spune-i si tu ca ma stii de la Orange sau de unde vrei tu...
Vezi ce-ti spune, si pune raspunsul aici....
Pana una alta, desi ma uit pe site-ul asta de mult timp, cand am vazut aseara toppicul asta mi-am infrant lenea si mi-am facut un cont, special pt Vali. Si tot nu mi-a venit sa scriu chiar aseara...
De ce? pt ca omul asta mi-a tras anul trecut o teapa de n-am avut parte de cand ma stiu, m-a trezit din morti.. . In conditiile in care am fost la el de o gramada de ori, a venit si la mine acasa in drum spre si dinspre Timisoara, a dormit in casa mea, samd...Rezultatul, in mai 2006 cand erau inundatii si doar eu eram pe-acolo AM PLATIT CA MASA MANCAREA DUSA DE MINE, (ca abia ajungea painea din Tulcea) mi-a folosit fara sa-mi spuna motorul (pe care il tineam acolo) dupa care mi l-a luat cu japca, a zis ca ori il vand lui ori il arunca in Dunare. Am preferat sa nu ma pun la mintea lui si sa o retez, in conditiile in care puteam sa i-o trag de nu se mai stia care e business si care e faliment...
Deci revin: intreaba-l doar ce te-am rugat si revino...Merci!
Iar vis-a-vis de banii care ii lasi acolo: du-te doar la trei case departare si ai sa vezi ca cu 1000 de lei stai 5 zile nu 4, in cu totul alte conditii...

Enjoy!!!
Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 14 Noi 2007, 11:12

La jumatatea lui octombrie 2007 am stat 8 zile in Crisan si m-a costat 1.000 lei - cazare, masa de seara si barca zilnic, de dimineata pana seara (cu motor, lipovean inclus ÅŸi benzina platita de el). E drept ca am fost cu inca doi prieteni, deci cheltuielile cu barca s-au impartit.

Mai exact a costat 950 lei, dar i-am lasat 50 lei ciubuc. :D
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Fugitivul
junior
junior

Mesaj de Fugitivul » 14 Noi 2007, 11:54

ce sa zic pike....aici deja e vb despre o pb. personala , dupa cum ai vzt eu m-am referit la alte chestiuni legate de el. Acum...vad ca il cunosti bine, daca nu ai fi avut aceasta altercatie cu el nu ai fi fost de aceeasi parere cu mine? Am gresit cu ceva ce am scris pana acum?
App de ce mi-ai zis...o sa il intreb de tine(cu toate ca nu e treaba mea), sau mai bine , cand merg acolo o sa il pun sa citeasca ce s-a spus aici...sa-i dam si omului dreptu la replica.

pike_pearch
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de pike_pearch » 14 Noi 2007, 12:13

Fugitivul scrie:ce sa zic pike....aici deja e vb despre o pb. personala , dupa cum ai vzt eu m-am referit la alte chestiuni legate de el. Acum...vad ca il cunosti bine, daca nu ai fi avut aceasta altercatie cu el nu ai fi fost de aceeasi parere cu mine? Am gresit cu ceva ce am scris pana acum?
App de ce mi-ai zis...o sa il intreb de tine(cu toate ca nu e treaba mea), sau mai bine , cand merg acolo o sa il pun sa citeasca ce s-a spus aici...sa-i dam si omului dreptu la replica.
Nu ai gresit cu nimic, cum nici eu nu am avut nici o altercatie. Si daca nu ar fi aparut acest topic nici nu faceam asta public, desi ar fi trebuit pentru a proteja sau macar informa ceilalti pescari. Pe de alta parte, in partidele pe care le-am facut acolo m-am imprietenit cu pescari care spuneau la randul lor cam acelasi lucru (ca este tepar) dar acceptau pentru simplul motiv ca stie foarte bine Delta si ca duce oamenii in locuri in care lipovenii nici nu au acces, m-a dus si pe mine, nu o data. Dar oriunde m-ar fi dus, nu justifica comportamentul innaceptabil. Personal am facut multe lucruri pentru acest om (mai are LG-ul de 72 cm din living?...) iar modul in care mi-a raspuns m-a scarbit. De unde si vorba: NICI O FAPTA BUNA NU RAMANE NEPEDEPSITA :(
Una peste alta: deca vreti sa cunoasteti locuri belea in Delta, duceti-va la Vali, dar pregatiti-va cu cascaval, chiar cu svaitzer...si daca va spune ca 1+1=5, faceti-va ca n-ati auzit, platiti si asta e, nu trebuie sa va suparati ca va face prost in fata :twisted:
Da Fugitivule, corect, da un print la ce e pe-aici si du-i sa se bucure si ochiu' lui....
Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita.

SorinM13
senior
senior

Re: Feriti-va de Vali Timisoreanu' - Crisan, Delta

Mesaj de SorinM13 » 14 Noi 2007, 12:30

trout_man scrie: m-a trimis in Bogdaproste la stiuca ('du-te fratioare acolo ca o omori")in timp ce prietenii lui dadeau in Dovnica - am aflat la plecare..
1.Cand un lipovean pe care nu-l cunosti prea bine iti spune sa pesciuesti intr-un loc anume mai bine du-te in partea opusa . Asta din experienta proprie.
2.Nici un "om" de-al locului nu o sa-si tradeze niciodata locurile bune de pescuit. Daca nu cunosti locurile mult mai multa treaba faci cu pescarii turisti care sunt de o mie de ori mai deschisi si cumsecade decat localnicii.

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 14 Noi 2007, 12:45

Sinistre povesti. Oricum si voi sunteti de vina, ca inghititi asa ceva. Pai daca tu platesti trei mese calde pe zi si el iti da un pachet cu paine si parizer, mai stai la discutii, te mai duci sa dai la peste unde te trimite el?

trout_man
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de trout_man » 14 Noi 2007, 12:57

Alex_ scrie:Sinistre povesti. Oricum si voi sunteti de vina, ca inghititi asa ceva. Pai daca tu platesti trei mese calde pe zi si el iti da un pachet cu paine si parizer, mai stai la discutii, te mai duci sa dai la peste unde te trimite el?
stii cum e: ajungi acolo si nu stii cum sa ajungi mai repede pe garla sa o mangai pe essox pe bot.
Pe de alta parte, cand a venit nota de plata (adica la sfarsit) am vazut cu ce ne-a incarcat. Cand i-am zis ca nu e corect stii ce-a spus: ca femeia a facut mancare, dar daca noi n-am venit la masa? Ca ei au facut mancare si au aruncat-o, iar noi trebuie s-o platim!!!
Oricum, cand vad acum ce s-a scris aici, imi dau seama in ce cloaca am nimerit si-mi pare bine ca macar scapa de tepele lui Teparu din Crisan cei care citesc forumul.

Scrie răspuns