Femeile astea ... !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

MihaiV
Moderator
Moderator

Femeile astea ... !

Mesaj de MihaiV » 13 Feb 2007, 14:24

meas
veteran
veteran

filmulache

Mesaj de meas » 13 Feb 2007, 16:26

La ce naiba mai cautam scule performante sa dam la peste;luam niste fete ca astea si distractia e dubla :lol: :lol: :lol: :lol:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 13 Feb 2007, 19:20

sincer ii compatimesc pe americanii astia
marea majoritate dintre ei trebuie sa isi ia concediu si sa se duca la vreo ferma sau nu stiu ce locatie rupta de lume ca sa vada un animal sau un peste in natura
nu cred ca mai avem nici noi mult pana sa ajungem asa daca continuam in stilul asta cu pescuitul si vanatoarea
unii dintre intreprinzatori romani chiar vor sa se ajunga aici,ca ei au fost baieti destepti si si-au tras cate o bucata de padure pe care au imprejmuit-o, sau vreo balta, iar in viitorul apropiat o sa platim bani grei pt ceva ce astazi ni se pare normal si de bun simt
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 13 Feb 2007, 22:34

adiwolf scrie:sincer ii compatimesc pe americanii astia
marea majoritate dintre ei trebuie sa isi ia concediu si sa se duca la vreo ferma sau nu stiu ce locatie rupta de lume ca sa vada un animal sau un peste in natura
Gresesti profund daca iti imaginezi astfel america.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 13 Feb 2007, 23:07

tot ce se poate,nu am zis ca detin adevarul absolut
asta e perceptia mea despre majoritatea americanilor,despre populatia majoritara care este populatie urbana
nu vorbesc aici de fermieri ci despre populatia majoritara.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 15 Feb 2007, 14:29

acum cativa ani cand a venit un var de-al meu din Canada, am mers la bunici si a trebuit sa stau cu el mai bine de o jumatate de ora in grajd, ca sa admire vaca, so.... adevarul e undeva la mijloc. bine, probabil ca daca era din Texas alta era situatia :D
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

noname
veteran
veteran

Mesaj de noname » 15 Feb 2007, 19:05

Adi_ scrie:acum cativa ani cand a venit un var de-al meu din Canada, am mers la bunici si a trebuit sa stau cu el mai bine de o jumatate de ora in grajd, ca sa admire vaca, so.... adevarul e undeva la mijloc. bine, probabil ca daca era din Texas alta era situatia :D
Anul trecut am fost in tabara prin judetul Buzau. In prima seara vine o tipa foarte entuziasmata in camera si zice ceva de genu:" UUURAAA FAAATAAA IN SFARSITT!!!!! NU-MI PARE RAU CA AM VENIT AM VAZUT IN REALItATE VACA"
Ps. tipa era din Bucuresti :D
Ps'. Nu suntem departe

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 15 Feb 2007, 19:30

exact asta spuneam si eu mai sus :(

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 15 Feb 2007, 21:31

adiwolf scrie:tot ce se poate,nu am zis ca detin adevarul absolut
asta e perceptia mea despre majoritatea americanilor,despre populatia majoritara care este populatie urbana
Poti sa-ti exprimi parerea despre America si americani,dar ca sa ai si dreptate in ceea ce ai sustinut trebuie sa fii trait macar cativa ani in America si poate nici atunci nu ti-ai format parerea reala despre America si americani.
Ce pot sa va spun e ca americanii sunt mai iubitori de animale decat romanii.
Si nu uitati ca America se intinde aproape pe un continent,ce e valabil in N.Y. nu e in Houston etc.

In Houston in oras poti vedea vaci pascand pe fermele americanilor de aici,Houstonul fiind un oras f. intins ca suprafata ,nefiind nevoie ca sa se dezvolte ca N.Y. mai mult pe verticala.Houston-ul vazut din avion nu pare oras atatia copaci sunt crezi ca esti intr-o padure mai rara ,doar Down Town-ul,centrul orasului sare in ochi prin zgarie norii existenti.

Cred c a nu e bine sa va "dati cu presupusul" la ceva ce nu cunoasteti personal ,ca s-ar putea sa va creada altii si s-ar putea ca ce ati spus sa nu fie in conformite cu realitatea de aici.

E si greu sa poata fii explicata dinamica Americii,peste noapte dispar cladiri mari ca sa faca altora locul intr-un ritm pe care e greu sa vi-l puteti imagina fara a fii aici martorul acestor schimbari .

Jean Scurtu

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 15 Feb 2007, 22:19

adiwolf scrie:tot ce se poate,nu am zis ca detin adevarul absolut

domnule jean scurtu,cred ca m-am exprimat cat se poate de corect.
nu sunt un antiamerican dar nici un fan al USA.

Scrie răspuns