Femeile astea ... !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 15 Feb 2007, 23:49

Eu am traversat America de mai multe ori, zabovind in anumite locuri pentru ca a trebuit sa muncesc nemai avand bani. Asta cand eram foarte tanar. Mai tarziu, cand am fost cu job-ul, n-am mai vazut realitatea pentru ca te duce de la avion la hotel, de la hotel la job, dupa aia la restaurant si iar la aeroport.
Sa nu va faceti insa o opinie gresita. Orasele sunt intinse, cu curti mari, unde traiesc si animale salbatice. Veverite peste tot, caprioare, tot felul de lighioane care ies noaptea si cauta pin gunoi sau vaneaza. Intr-o noapte, la Cincinnati, Ohio, am vazut un sobolan urias care a deschis o cutie de gunoi si cauta in ea. Era cat un caine. Cum bausem o bere (iesind de la job cu altii de varsta mea) si fumasem un joint de iarba, am crezut ca am halucinatii. M-am dus inapoi in restaurant si i-am rugat pe cei ce inchideau sa aruce un ochi in parcare sa vada daca delirez sau nu. S-au uitat si mi-au spus ca nu am halucinatii. Nu e sobolan, e opposum. Eu din Europa, nu cunosteam animalul ala. :lol:

panda_fish
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de panda_fish » 16 Feb 2007, 21:58

:lol: :lol: :lol:

E groaznic de urat animalul ala! Daca te dai la el si-l sperii face pe mortul si degaja un miros urat, de hoit. Asa scapa de nu-l mai mananca nici un animal.
La inceput a fost pasiune,.....acum a devenit OBSESIE !!!

Scrie răspuns