elibereaza-te...
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
Ionut the carp
- veteran

-
il Presidente
- junior

ala nu e pescar e bou cu acte in regula,e o ciuma pe apele din Romania,e holera stiucilor.ca el sint multi si imi vine sa urlu dar sperii vecinii!
efectiv am fost socat si nu imi revin.scuze pt limbaj!am intilnit odata un pescar ca el pe o apa salbatica care avea insirate pe mal vreo 10 mirlite de maxim 200 grame,mirlite care se zbateau intre viata si moarte.ma intreaba imbecilul candid:stiuca mai mare nu este aici?am vrut sa il bat ,la modul serios,dar m-am abtinut,de fapt nu m-au lasat prietenii cu care eram.i-am zis sa le arunce in apa ca nu are ce face cu asa ceva.a aruncat vreo citeva dar cred ca de atunci nu isi doreste sa ma mai intilneasca.
Nick scrie:Am putea sa facem un top al eliberarilor.Poate si un premiu ptr cel mai mare peste eliberat?Dupa parerea mea ar fi o initiativa buna.
P.S.Topicul de mai sus nu a fost unul rautacios,asa ne mai tachinam noi cei din Iasi.
face careva un topic separat? ca sa nu amestecam capra cu varza.
punem naluci si chestii la bataie, stabilim perioada si-i dam drumul.
eu zic fara pasnici.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Intreaba-i pe cei care au tuner TV Leadtek ... (desi s-ar putea sa nu vrea sa se lase instalat pe un computer care nu are in el tunerul TV) !?!adiwolf scrie:daca imi spui si de unde pot sa-l iau si cum esti taredr.pike scrie:@adiwolf incearca Ulead Video Studio. Mi se pare excelent, mai bun si mai facil decat Pinnacle
daca caut softuri mocca intru pe www.softpedia.com scriu la "search" ce vreau, imi gaseste , apare un buton mare download si de acolo daca ai noroc poti downloada de pe un portal romanesc (ca mere mai repede) daca nu de pe unu strainez 
Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
Eu am la firma versiunea "pe bani" iar acasa evident o versiune crackuita. Merge OK, si e foarte simplu de utilizat, de la capturi video pana la editare. Pe langa asta are o gramada de optiuni de salvare in forma finala a fisierelor - de la dvd la wmv cam orice. Daca e cineva interesat, MP cu adresa si trimit cd-ul prin posta. La primul pescuit aduceti o bere
:D
PS Am tuner Leadtek dar cd-ul ce vine cu tunerul are doar o optiune simpluta care, cel putin pe mine, nu m-a ajutat cu nimic. Stie ceva capturi, un pic de editare, dar totul la mod basic
PS Am tuner Leadtek dar cd-ul ce vine cu tunerul are doar o optiune simpluta care, cel putin pe mine, nu m-a ajutat cu nimic. Stie ceva capturi, un pic de editare, dar totul la mod basic