orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Leba
- veteran

-
MihaiV scrie:leba, cati mega pot avea filmele pe youyube pt a se vedea ok, fara probleme de incarcare?
filmele facute cu aparat foto digital pot fi prelucrate pentru a ocupa mai putin?
din cate stiu e limita de 100mb/film, fara limita insa la nr. de filme. calitatea vs. dimensiuni este o discutie foarte lunga. e de preferat sa faci upload la filme de calitate buna si f. buna pt. a se vedea cat de cat. la aparatul meu de ex. (Sanyo J4) fac filme in 640x480 pixeli, format quicktime si e ok.
exista programe de editare video, din pacate nu ma pricep la asa ceva. dam legatura la Iasi, in cartierul Alexandru cel Bun. Teodor?

-
adiwolf
- veteran

nu are importanta cu ce fel de scula se face filmul,important este programul cu care se editeaza si ce stie el sa faca.
dupa mine,cel mai bun editor de film si accesibil ca pret totodata este Pinacle Studio,dar exista si variante mai ieftine sau chia moca de editoare ,unul din ele fiind Windows Movie Maker,partea proasta la el este faza ca salveaza in format WMA
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
tudor
- Moderator

-
adiwolf scrie:nu are importanta cu ce fel de scula se face filmul,important este programul cu care se editeaza si ce stie el sa faca.
Te rog sa nu mai spui chestii din astea. Sau precizeaza ca ce spui e pentru amatori. Crezi ca fotografiile pe care le faci cu telefonul vor putea fi publicate pe National Geografic ?
Tudor
-
Jean Scurtu
Tudor,
Cata drepate ai in cele spuse...doar o DACIE chiar cu cel mai bun pilot la volan ,tot la nivelul Daciei va avea rezultatele nu la nivelul unui Ferrari.
Eu zic ca am un aparat de fotografiat acceptabil(FUJIFILM FINEPIX S5100) si tot nu sunt multumit de calitatea pozelor facute...ca sa nu mai vorbesc de filme.
Jean Scurtu
-
adiwolf
- veteran

tudor scrie:adiwolf scrie:nu are importanta cu ce fel de scula se face filmul,important este programul cu care se editeaza si ce stie el sa faca.
Te rog sa nu mai spui chestii din astea. Sau precizeaza ca ce spui e pentru amatori. Crezi ca fotografiile pe care le faci cu telefonul vor putea fi publicate pe National Geografic ?
Tudor
Tudore,
ai dreptate aici,dar binenteles ca la amatori ma refeream,nu cred sa fie vreunul din cei ce au scris aici,un profesionist.
mihai v se referea in principal la aparatele foto digitale,cred ca nu isi inchipuie nimeni ca un filmulet facut cu telefonul (oricat de performant ar fi el) se poate compara cu un film facut cu aparatul foto digital sau cu o camera video.
chiar si camerele video mai noi si mai performante,tot la stadiul de amatorism ne plaseaza,doar nu o sa cumperi o camera video profesionista care costa mii de euro ca sa editezi filme si sa le plasezi pe internet.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
tudor
- Moderator

-
Asa da. Mi-a fost frica, ca am facut prostii de mai bune de 20 de ani de cand muncesc in domeniul audio-vizual.
Mai ales ca de cativa ani eu ma ocup cu investitiile companiei la care lucrez si poate aflau actionarii ca puteam face aceeasi treaba cu cateva mii de euroi in loc sa investesc aiurea milioane.
Tudor
-
adiwolf
- veteran

-
tudor
- Moderator

-
Pai nu cunosc programe gratuite. Noi lucram cu material sprecific, AVID sau Lightworks. Nu suntem pe aceeasi planeta ca si publicul. Imi pare rau ca nu te pot ajuta.
Tudor
-
MARINESCU ADY
- utilizator constant

Stie cineva daca pot salva filmuletele de pe youtube?
-
il Presidente
- junior

handicapatul ala din filmuletul postat de Leba ar trebui aruncat in apa si "jerkuit "nitel

mai handicapat ca ala eu nu am vazut.dar stiu sigur ca mai sint.rasa lor de jegosi si handicapati