Poate reusim sa aratam ca nu suntem din "Fanar" sau avem origini in "Indii"......

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
din pacate, cam asta e adevarul pur.stefi oprea scrie:pentru orice roman ecologizarea este un non sens
unii aduna gunoiul si altii il fac la loc ca nu e bine sa fie curat.
cand voi vedea primul roman ca vinde masina sau ia credit de la banca sa plateasca amenda ca a facut gunoi in locuri nepermise sau a spalat masina aiurea atunci eu voi fi popa catolic si predicator penticostal in acelasi timp
vrei sa iti arat eu contrariul??adrian25 scrie:mai e partea cealalta, vede taranul gunoi,:
"hai ca mai arunc si eu, ca oricum mai este, nu se vede puga sau sticla mea pe langa celelatle", pe cand daca er fi curat, nu ar fi pungi, pet-uri, etc, ar fi destule sanse sa apelese la bunul simt si sa zica:
" uite ce curat si frumos e, nici o punga nici un gunoi, sa arunc eu primul pet ? parca nu-mi vine, poate unuii au facut curat aici, mai bine il pun in rucsac ca nu ma incurca acolo si il arunc la primul tomberon...."
hai sa fim seriosi.darkseth scrie:...Schimbarea se face prin noi si nu prin legi......