DISTRUGEREA RAURILOR DIN ROMANIA E IN PLIN PROGRES!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
DISTRUGEREA RAURILOR DIN ROMANIA E IN PLIN PROGRES!
http://stirileprotv.ro/emisiuni/romania ... temul.html
Am ramas masca. Nu mai am cuvinte. Pescuitul de pastrav imi place enorm de mult si sunt socat de ce se intampla cu splendoarea naturala din munti.
Am ramas masca. Nu mai am cuvinte. Pescuitul de pastrav imi place enorm de mult si sunt socat de ce se intampla cu splendoarea naturala din munti.
- semlecangheorghe
- veteran
Re: DISTRUGEREA RAURILOR DIN ROMANIA E IN PLIN PROGRES!
abia acum ai aflat treaba asta ?8888 scrie:http://stirileprotv.ro/emisiuni/romania ... temul.html
suntem totusi o tara cu o concentratie mare de jigodii .....

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
am fost in fagaras si am vazut pe viu distrugerile. adio raul capra
...adio raul buda
.sunt devastat de situatia vazuta! incercam sa ingenunchiem muntii si... asta nu e bine...

"buna dimineata soare"8888 scrie:http://stirileprotv.ro/emisiuni/romania ... temul.html

lucrurile astea se intampla de ceva timp si s-au tot facut interpelari, sesizari, petitii, etc, dar fara nici un rezultat deocamdata.
frapant este afirmatia ta ca abia acuma ai aflat si esti socat
daca chiar te interesa aflai mai devreme, cu mult mai devreme, dar probabil ca abia acuma te-ai lovit intamplator de "subiect" si te-a socat
nepasarea, indolenta, incompetenta si coruptia autoritatilor se bazeaza pe pasivititatea si nepasarea noastra, a tuturora, este elementul chei pentru succesul afacerilor lor
si din pacate prospera pe spinarea noastra si datorita indolentei noastre, ca sa nu spun marsaviei noastre

asistam cu totii la asa ceva, ne scandalizam putin apoi ne resemnam si inchidem ochii astupand eventual si urechile
ce nu vedem, nu auzim si nu ne afecteaza direct, nu exista, nu'i asa

si ne mai miram, de ce draqu suntem unde suntem ca natie si tara................
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Poate ca omul nu a stiut unde sa se intereseze. Daca nu a aflat pana acum nu inseamna ca nu este chiar interesat. Hai sa nu ne frapam intre noi sau sa tragem concluzii pripite. Inteleg frustrarea si revolta dar tinta este gresita.adiwolf scrie: .
frapant este afirmatia ta ca abia acuma ai aflat si esti socat
daca chiar te interesa aflai mai devreme, cu mult mai devreme, dar probabil ca abia acuma te-ai lovit intamplator de "subiect" si te-a socat
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13