poate!
dar in acest caz, de ce se mira?
nu vreau si nu intentionez sa fac o tinta din nimeni si nici sa imi revars "frustrarile" pe forumuri, dar nici nu pot, nu mai pot sa tac si sa ignor genul acesta de oameni care nu se implica in absolut nimic, asteapta ...................nu stiu ce si apoi se mira de ce se intampla in jurul lor de parca ar trai intr-o bula impenetrabila.
mai multa atentie si responsabilitate din partea noastra, a tuturora, pentru ceea ce se intampla in jurul nostru ar duce la alte rezultate in viata noastra.
DISTRUGEREA RAURILOR DIN ROMANIA E IN PLIN PROGRES!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: DISTRUGEREA RAURILOR DIN ROMANIA E IN PLIN PROGRES!
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
adiwolf scrie:daca chiar te interesa aflai mai devreme, cu mult mai devreme, dar probabil ca abia acuma te-ai lovit intamplator de "subiect" si te-a socat8888 scrie:http://stirileprotv.ro/emisiuni/romania ... temul.html
Am ramas masca. Nu mai am cuvinte. Pescuitul de pastrav imi place enorm de mult si sunt socat de ce se intampla cu splendoarea naturala din munti.
Adi, a aflat din octombrie 2011, ca de atunci e subiectul.

- hunting_fish
- veteran
Foarte trist subiectul abordat. Desi muntele e departe de mine, nu pot sa raman indiferent, mai ales ca treaba este generalizata. Credeti ca in alta parte din Romania este altfel ?? Haideti sa vedeti Muresul la Arad, a carui albie a scazut cu 8-9 metri in ultimii 12-15 ani si care colcaie de braconieri de toate soiurile.
Problema este veche intr-adevar, adiwolf are dreptate. Tine de prin 1990 incoace, de cand romanul a inceput sa simta democratia, sa simta ca daca da spaga undeva, "se rezolva", chit ca este vorba de un DOSAR PENAL PT. BRACONAJ.
Asa ca... Din moment ce braconierul duce peste judecatorului care l-a anchetat in dosarul penal intocmit de politie sau jandarmi, restul e CAN-CAN....
Intrebarea este: CE PUTEM FACE ?
Parerea mea este ca daca s-ar mediatiza mai mult la televizor, la emisiuni gen "ROMANIA te iubesc" su cea a lui Liviu Mihaiu si daca s-ar face dezbateri in direct pe aceasta tema cu cei direct responsabili: Ministerul Mediului, sefi din cadrul ANPA, Sefi de la Apele Romane, etc, poate-poate s-ar misca ceva. Ar trebui cautat si un senator sau deputat de genul lui Boureanu, care au ca hobby pescuitul si care poate-poate, in ceasul al 13-lea ar demara o actiune care sa stopeze distrugerea apelor din Romania.
Problema este veche intr-adevar, adiwolf are dreptate. Tine de prin 1990 incoace, de cand romanul a inceput sa simta democratia, sa simta ca daca da spaga undeva, "se rezolva", chit ca este vorba de un DOSAR PENAL PT. BRACONAJ.
Asa ca... Din moment ce braconierul duce peste judecatorului care l-a anchetat in dosarul penal intocmit de politie sau jandarmi, restul e CAN-CAN....
Intrebarea este: CE PUTEM FACE ?

Parerea mea este ca daca s-ar mediatiza mai mult la televizor, la emisiuni gen "ROMANIA te iubesc" su cea a lui Liviu Mihaiu si daca s-ar face dezbateri in direct pe aceasta tema cu cei direct responsabili: Ministerul Mediului, sefi din cadrul ANPA, Sefi de la Apele Romane, etc, poate-poate s-ar misca ceva. Ar trebui cautat si un senator sau deputat de genul lui Boureanu, care au ca hobby pescuitul si care poate-poate, in ceasul al 13-lea ar demara o actiune care sa stopeze distrugerea apelor din Romania.

...... ><(((@> .......
eu cred ca iti pui prea multe sperante in genul acesta de emisiuni, de oameni care se afla in spatele lor si mai ales in genul acesta de rezolvari.hunting_xxx scrie: Parerea mea este ca daca s-ar mediatiza mai mult la televizor, la emisiuni gen "ROMANIA te iubesc" su cea a lui Liviu Mihaiu si daca s-ar face dezbateri in direct pe aceasta tema cu cei direct responsabili: Ministerul Mediului, sefi din cadrul ANPA, Sefi de la Apele Romane, etc, poate-poate s-ar misca ceva. Ar trebui cautat si un senator sau deputat de genul lui Boureanu, care au ca hobby pescuitul si care poate-poate, in ceasul al 13-lea ar demara o actiune care sa stopeze distrugerea apelor din Romania.
nimeni, dar absolut nimeni nu mai face nimic in tara asta fara interes, asa ca daca vrei cu adevarat sa crezi intr-o rezolvare posibila, cea mai simpla, facila si realista din punctul meu de vedere este un asalt major din partea oamenilor catre toate institutiile abilitate sa rezolve asa ceva
o bombardare mediatica si informatica, o incercare de "fraternizare" cu diverse ONG-uri din strainatate pentru atingerea scopurilor si telurilor noastre, o sensibilizare a opiniei din cat mai multe tari
nu va bazati pe altcineva ca o sa rezolve treaba, nu au nici un interes
si in nici un caz pe indivizi de genul lui Boureanu - o curva masculina si un escroc penal

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.