distribuitor jaxon??
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
distribuitor jaxon??
stiti prin bucuresti vreun magazin dintr-asta?
-
- veteran
Produsele Jaxon sunt distribuite si de catre depozitul din Tg. Mures, Watson & co . Eu nu am fost niciodata la ei la depozit.., tipul care se ocupa cu afacerea este Csaba.., ; dar nu cred ca gasesti lucruri de inalta clasa..., e un fel de Energo al polonezilor ..parca?????
Nu cred ca merita efortul de a cauta produse Jaxon.
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
Salutare!!sbogdan scrie:Produsele Jaxon sunt distribuite si de catre depozitul din Tg. Mures, Watson & co . Eu nu am fost niciodata la ei la depozit.., tipul care se ocupa cu afacerea este Csaba.., ; dar nu cred ca gasesti lucruri de inalta clasa..., e un fel de Energo al polonezilor ..parca?????
Vreau sa te intreb ceva...la depozit la voi in Mures sunt produse Maver...asa am inteles...sunt aduse din Italia de la Reglass....sunt originale??
Maver mai produce foarte putine modele in italia ... majoritatea au bulina cu "china" pe ele (dar macar au bunul simt sa puna bulina nu ca altii) ... au aceeasi calitate ca si multe alte produse , ca doar sunt facute cam prin aceleasi fabrici.
Functie de calitatea pe care o comanzi China produce de la telescopice de 10 lei bucata pana la mulinete Daiwa.
Functie de calitatea pe care o comanzi China produce de la telescopice de 10 lei bucata pana la mulinete Daiwa.
S'altare și bunăstare !