distribuitor jaxon??

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 06 Dec 2007, 09:46

ionut poti veni, pui comanda, scrii la observatii ca vii tu sa le iei, si suni sa confirmi cand vii

daspinningmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daspinningmaster » 06 Dec 2007, 11:15

sbogdan scrie: Nu cred ca merita efortul de a cauta produse Jaxon.
Te inseli. Au niste plastice moi foarte misto, dintr-un material pe care rar il gasesti chiar si la producatori de renume.
Poate vor apare si pe totalfishing in curand.
Fire zmucite!

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 06 Dec 2007, 11:35

maver pe care le-am vazut in mures toate erau chinezari,
jaxon sunt chinezari mai aranjate, nu sunt numai mizerii am luat niste strune acceptabile. In schimb mulinetele mi s-au parut destul de scumpe dar macar erau copii reusite a mulinetelor de marca (furaciune pe fata).
Am vazut niste voblere dar la fel se apropiau ca pret de salmo si hai sa fim seriosi nu prea incape comparatie.
La accesorii cascati ochi ca numerele la chinezi sunt loterie curata adica un 45-46 ar putea corespunde la un 43 iar un XXXL ar putea fi un XL.
the angler is catching xxx, not by the lure

secka
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de secka » 24 Feb 2009, 21:05

Tzin sa va anut dragi pescari ca , la depozitul jaxon din tg-mures putetzi gasi produse COLMIC - fabricate 100% in Italia de o inalta calitate, asta in cazul in care nu agreati produsele jaxon, dar va asigur ca nu se compara cu nici o chinezarie de pe piata orice produs jaxon, iar diferenta dintre piese facute in china si asamblate in china este una foarte mare

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 25 Feb 2009, 19:22

depozitul ala din tg mures,ar putea face bine sa publice macar un nr de telefon,nu mai vorbim de o adresa de internet sau un mail.
asta daca sunt interesati sa vanda mai mult

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 26 Feb 2009, 10:55

Adi depozitul ala cred ca vinde doar la distribuitori ... site nu au dat produsele Jaxon le poti vedea pe jaxon.pl
S'altare și bunăstare !

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 26 Feb 2009, 12:44

Din pacate m-am ars cu primul vobler Jaxon Karas pe care l-am cumparat vreodata . A fost singur vobler la care i sa rupt barbeta la prima pescuiala . E si asta un record nu. Asamblate sau fabricate in China. HAI CA E BUNA ?> Cine dracu crezi ca duce marfa din Polonia sa o asambleze in China. Hai ca e buna.
Imi pare rau de tonul prea polemic pe care l-am adoptat. Multe firme produc in China vezi okuma si daiwa, deci nu am nimic cu frati cu ochii oblici.
Din pacate pentru mine personal (datorita experientei mele personale) produsele firmei Jaxon sunt cam slabute din toate punctele de vedere exceptie preturile care sunt la nivel cu toate celelalte. Totusi dintr-o tara frateasca a Polonia ca a dat firme cu greutate cum sunt Salmo, si Dorado ne asteptam la un raport bun pret/calitate.
the angler is catching xxx, not by the lure

Gabor Gabriel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Gabor Gabriel » 26 Feb 2009, 14:15

am folosit voblere Jaxon si am fost multumit de ele.
celelalte accesorii, genti, ciupilici, tricouri, cizme etc, isi merita banii.
Bete , mulinete, fire nu am incercat.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 26 Feb 2009, 20:02

taicanoe scrie:Adi depozitul ala cred ca vinde doar la distribuitori ... site nu au dat produsele Jaxon le poti vedea pe jaxon.pl
:(
si eu imi facusem ceva sperante.
nu vroiam decat accesorii,dar ma descirc eu pana la urma,bani sa fie.
oricum,mersi inca odata :wink:

mircea13
veteran
veteran

Mesaj de mircea13 » 19 Sep 2009, 17:15

Salut. Despre voblerele Jaxon Hooper 4cm culorile: 144,21,833,834 si 99 ce parere aveti voi sunt bune sau nu la clean ?Numai bine. Mircea13 :lol:

Scrie răspuns