distribuitor jaxon??
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- daspinningmaster
- utilizator constant
maver pe care le-am vazut in mures toate erau chinezari,
jaxon sunt chinezari mai aranjate, nu sunt numai mizerii am luat niste strune acceptabile. In schimb mulinetele mi s-au parut destul de scumpe dar macar erau copii reusite a mulinetelor de marca (furaciune pe fata).
Am vazut niste voblere dar la fel se apropiau ca pret de salmo si hai sa fim seriosi nu prea incape comparatie.
La accesorii cascati ochi ca numerele la chinezi sunt loterie curata adica un 45-46 ar putea corespunde la un 43 iar un XXXL ar putea fi un XL.
jaxon sunt chinezari mai aranjate, nu sunt numai mizerii am luat niste strune acceptabile. In schimb mulinetele mi s-au parut destul de scumpe dar macar erau copii reusite a mulinetelor de marca (furaciune pe fata).
Am vazut niste voblere dar la fel se apropiau ca pret de salmo si hai sa fim seriosi nu prea incape comparatie.
La accesorii cascati ochi ca numerele la chinezi sunt loterie curata adica un 45-46 ar putea corespunde la un 43 iar un XXXL ar putea fi un XL.
the angler is catching xxx, not by the lure
Tzin sa va anut dragi pescari ca , la depozitul jaxon din tg-mures putetzi gasi produse COLMIC - fabricate 100% in Italia de o inalta calitate, asta in cazul in care nu agreati produsele jaxon, dar va asigur ca nu se compara cu nici o chinezarie de pe piata orice produs jaxon, iar diferenta dintre piese facute in china si asamblate in china este una foarte mare
Din pacate m-am ars cu primul vobler Jaxon Karas pe care l-am cumparat vreodata . A fost singur vobler la care i sa rupt barbeta la prima pescuiala . E si asta un record nu. Asamblate sau fabricate in China. HAI CA E BUNA ?> Cine dracu crezi ca duce marfa din Polonia sa o asambleze in China. Hai ca e buna.
Imi pare rau de tonul prea polemic pe care l-am adoptat. Multe firme produc in China vezi okuma si daiwa, deci nu am nimic cu frati cu ochii oblici.
Din pacate pentru mine personal (datorita experientei mele personale) produsele firmei Jaxon sunt cam slabute din toate punctele de vedere exceptie preturile care sunt la nivel cu toate celelalte. Totusi dintr-o tara frateasca a Polonia ca a dat firme cu greutate cum sunt Salmo, si Dorado ne asteptam la un raport bun pret/calitate.
Imi pare rau de tonul prea polemic pe care l-am adoptat. Multe firme produc in China vezi okuma si daiwa, deci nu am nimic cu frati cu ochii oblici.
Din pacate pentru mine personal (datorita experientei mele personale) produsele firmei Jaxon sunt cam slabute din toate punctele de vedere exceptie preturile care sunt la nivel cu toate celelalte. Totusi dintr-o tara frateasca a Polonia ca a dat firme cu greutate cum sunt Salmo, si Dorado ne asteptam la un raport bun pret/calitate.
the angler is catching xxx, not by the lure
-
- utilizator constant