distractie cu Cabela's
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
http://www.fishfinder-store.com/...incearca aici....dar sa vb cu cei de la customer service sa fie pe stoc....Eu de aici l-am luat (adresa de shiping a fost in USA pentru a salva niste bani la transport)
- edi_curiosul
- veteran
dar ai servis pe continent, si e sistem metricdanr scrie:pai zi adresa
oricum, intre 950 usd + transport romania si 1000 lire e cam mare diferenta
ian@buccaneer-ltd.co.uk
enquiries@redcar-xxx.co.uk
- edi_curiosul
- veteran
ovidiu, nu uita ca si eu vand humminbird pe canalul oficial din Romania
o sa platesc ceva in plus pana la urma sa mi-l aduc pe filiera oficiala ca am inceput sa ma satur de magazinele din state
ca am ramas in urma cu povestea:
azi am deblocat destul de simplu banii blocati- e-mail la bancpost
dupa care am reusit sa blochez din nou sumele la alt comerciant la care nu ma pot abtine sa nu-i spun idiot - am pus totul corect in order , permitea card si billing address de Romania, dupa ce mi-a rezervat banii orderul a dat eroare - adresa de livrare nu este aceeasi cu adresa de shipping
desi le poti trece diferit in order, foarte evident
este vorba despre jandhproducts.com
dupa ce le-am scris bineinteles ca nu au deblocat nimic
dupa experientele astea incep sa-mi dau seama ca totusi noi oferim servicii 5 stele fata de multe magazine din state
sa-i ****
o sa platesc ceva in plus pana la urma sa mi-l aduc pe filiera oficiala ca am inceput sa ma satur de magazinele din state
ca am ramas in urma cu povestea:
azi am deblocat destul de simplu banii blocati- e-mail la bancpost
dupa care am reusit sa blochez din nou sumele la alt comerciant la care nu ma pot abtine sa nu-i spun idiot - am pus totul corect in order , permitea card si billing address de Romania, dupa ce mi-a rezervat banii orderul a dat eroare - adresa de livrare nu este aceeasi cu adresa de shipping
desi le poti trece diferit in order, foarte evident
este vorba despre jandhproducts.com
dupa ce le-am scris bineinteles ca nu au deblocat nimic
dupa experientele astea incep sa-mi dau seama ca totusi noi oferim servicii 5 stele fata de multe magazine din state
sa-i ****
danr scrie: dupa experientele astea incep sa-mi dau seama ca totusi noi oferim servicii 5 stele fata de multe magazine din state
sa-i ****

A. sa-i tuf!
B. sa-i sparg!
C. sa-i pup!

totusi, e spre experianta altora aventurile tale, pana adun dolar cu dolar sa iau SI...
spor!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- edi_curiosul
- veteran