Sportu ii o mare magarie , in ziua de azi !
Din parte mea ar fi mai cinstit sa se dopeze toti pe fata , bine , cei care vor , nu-i obligatoriu
Sa bea , sa fumeze , sa faca ce vor care vor !
Citeam ieri ca nustiu care de la Barca si-a cerut voie de la antrenor se mearga in motocicleta ( ii mai usor sa te accidentezi decit cu masina cica )
Astia de la cluburile mari au o gramada de interdictii , cind merg la mare au salvamontistu linga ei si nu au voie sa treaca de o baliza pusa in apa pin la briu , zici ca-s kinderi de gradinita
Tre sa ceara permis de la club pt. o gramada de chestii , asa ca inevitabil termina in baruri sau jucind in casa playstation , ca pt. asta nu tre sa ceri permis !
Apoi nici aia nu-i viata , ii ca si cu v-as lua voua pescuitu si a-ti ramane numa cu munca , pt. ca footbalistu ii un muncitor ,si sefu v-ar pune sa semnati niste contracte din alea de 30 de pagini la angajare ! Si te-ar arde pt. minima chestie pe care o faci in timpu liber si care ar putea cobori randamentu tau !
Nu cred ca imi mai place nebunia asta pentru rezultate , o sa ajung la concluzia ca ii mai misto sa urmaresti niste pusti pe maidan jucind fotbal decit marionetele in spatele carora stau manegeri pe un munte de bani !