Din nou Mutu!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 29 Ian 2010, 15:02

adrian frunza scrie: in turul frantei e o vorba :toata lumea se drogheaza,numai campionii castiga .
...acum are tot timpul sa se apuce de ciclism... :oops:

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 29 Ian 2010, 15:27

old_radu scrie:
adrian frunza scrie: in turul frantei e o vorba :toata lumea se drogheaza,numai campionii castiga .
...acum are tot timpul sa se apuce de ciclism... :oops:
E tarziu pentru ciclism, da' la sticlism ii vad un viitor luminos :lol:
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 29 Ian 2010, 15:31

Cred ca lui i s-ar potrivi cel mai bine porecla de Maradona din Carpati ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

nagy victor
senior
senior

Mesaj de nagy victor » 29 Ian 2010, 16:17

imi cer scuze de la cei care il idolizeaza , dar eu cred ca deja e '' rasuflat '' tipul :!:
Pescuitul inainte de toate !

Cine nu respecta natura , nu se respecta pe sine !

http://www.pescarulbihorean.ro/

https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 29 Ian 2010, 17:13

Sportu ii o mare magarie , in ziua de azi !

Din parte mea ar fi mai cinstit sa se dopeze toti pe fata , bine , cei care vor , nu-i obligatoriu :)
Sa bea , sa fumeze , sa faca ce vor care vor !

Citeam ieri ca nustiu care de la Barca si-a cerut voie de la antrenor se mearga in motocicleta ( ii mai usor sa te accidentezi decit cu masina cica ) :shock:
Astia de la cluburile mari au o gramada de interdictii , cind merg la mare au salvamontistu linga ei si nu au voie sa treaca de o baliza pusa in apa pin la briu , zici ca-s kinderi de gradinita :lol:
Tre sa ceara permis de la club pt. o gramada de chestii , asa ca inevitabil termina in baruri sau jucind in casa playstation , ca pt. asta nu tre sa ceri permis !

Apoi nici aia nu-i viata , ii ca si cu v-as lua voua pescuitu si a-ti ramane numa cu munca , pt. ca footbalistu ii un muncitor ,si sefu v-ar pune sa semnati niste contracte din alea de 30 de pagini la angajare ! Si te-ar arde pt. minima chestie pe care o faci in timpu liber si care ar putea cobori randamentu tau !

Nu cred ca imi mai place nebunia asta pentru rezultate , o sa ajung la concluzia ca ii mai misto sa urmaresti niste pusti pe maidan jucind fotbal decit marionetele in spatele carora stau manegeri pe un munte de bani !

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 29 Ian 2010, 17:31

Nu cred ca imi mai place nebunia asta pentru rezultate , o sa ajung la concluzia ca ii mai misto sa urmaresti niste pusti pe maidan jucind fotbal decit marionetele in spatele carora stau manegeri pe un munte de bani !
Total de acord cu tine! Din pacate, cred ca trebuie sa ne intoarcem la origini daca vrem ceva simplu si frumos...
Pacat doar ca pustii aia de pe maidan au, de multe ori, oameni ca si Mutu drept idoli si modele de viata :cry:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns