Din nou Mutu!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 28 Ian 2010, 22:04

Parerea mea ca toti fotbalistii de dupa generatia de aur au fost si sunt niste panarame care (in afara de Chivu) nu au stiut altceva sa faca decat sa bea,sa se drogheze si sa umble dupa curve. Patronii de cluburi le-au oferit lefuri colosale fara sa se asigure ca vor face performante, aduceti-va aminte de un Claudiu Raducanu un analfabet care cat de cat o mai baga in poarta, imi aduc aminte si de Semeghin spaima sticlelor de vin, un Adrian Cristea zis ''Printu'' care are talent dar nu se tine de treaba si o arde cu cate 2-3 gagici,nici nu ma gandesc ce antrenamente are noaptea, Gabi Tamas un betiv notoriu e in stare sa bea si apa la caine, Pulhac un cocalar care cand a venit la Dinamo venea cu tramvaiul la antrenamente iar acum se rupe in figuri cu gagici,toale si masini scumpe,Ianis Zicu om mai imbecil ca asta nu s-a vazut in tot universul,la cat talent avea putea sa ajunga mai sus ca Hagi si mai ales ce sansa a avut sa fie transferat la Inter. Am vb de astia in afara de primul pt ca am fost dinamovist dar sincer fotbalul romanesc si mai ales Dinamo nu ma mai intereseaza din cauza acestor specimene care fac fotbalul de ras!!!
Mutu a fost si el dinamovist si se pare ca la acest club se nasc cele mai mari panarame din fotbalul romanesc, in frunte cu Borcea si Turcu!!!
Ati vazut ca Borcea e pescar :lol: se duce la craputi la nenea Petcu!!!

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 28 Ian 2010, 22:25

Mutu si comparatia lui Hagi :twisted: Pai regele n-a facut taticu'd-astea!Mutu:viata extrasportiva cu bautura,droguri si curve,fotbal la nationala..ioc!Pacat de el,in 1998 pe cand juca la Fc Arges am pus un pariu spunand ca-n cativa ani va fi liderul echipei nationale,se pare c-am avut partial dreptate :(

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 28 Ian 2010, 23:48

da'l in .....
un imbecil, ca multi alti "sportivi" romani, dar mai ales specia asta suprema - FOTBALIST-ul roman.
sistemul nostru de selectie a sportivilor si al valorilor este de kkt.
toti antrenorii se bucura cand dau peste un specimen care are certe calitati fizice, insa nimeni nu este in stare sa puna piciorul in prag si sa il trimita sa faca cele 10 clase elementare si sa mai aiba si ceva rezultate.
apoi se mira de perlele care le debiteaza si de ce ajung sa isi termine cariera inainte de vreme ingrosand randurile ratatilor.
poti sa ai tu 'enspe mii de calitati fizice, daca nu ai minte si putin noroc.......

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 29 Ian 2010, 00:36

Pastilele alea nu erau pentru slabit? Se pare ca Mutu e obsedat de silueta, nu tine cont de nimic ca sa nu se ingrase. Asta nu e rau neaparat dar....sa nu stie el ca pastila aia e interzisa? Greu de crezut. A riscat si a pierdut!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 29 Ian 2010, 09:10

Cred ca ai dreptate cu pastila...Doar ca lui Mutu cred ca i-a slabit ...mintea! :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 29 Ian 2010, 09:36

nasolu scrie:Mutu si comparatia lui Hagi :twisted: Pai regele n-a facut taticu'd-astea!Mutu:viata extrasportiva cu bautura,droguri si curve,fotbal la nationala..ioc!Pacat de el,in 1998 pe cand juca la Fc Arges am pus un pariu spunand ca-n cativa ani va fi liderul echipei nationale,se pare c-am avut partial dreptate :(

Nu-l iubesc pe Mutu dar isi merita soarta. Si lui Hagi i se urcase fotbalul la cap intr-o perioada dar noroc cu Mircea Lucescu ca l-a luat la Brescia si acolo si-a revenit. Cei de varsta mea stiu la ce ma refer.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

amiral
junior
junior

Mesaj de amiral » 29 Ian 2010, 09:42

Mutu era oricum in rahat,
nu cred ca a riscat sa mai fie prins odata.

nu stiu daca a luat aceea substanta cu sau fara cunostinta despre ce este vorba.
si la noi,nu vedeti cite pastile de slabit exista,multe sint daunatoare sanatatii.
sa vedem la ce concluzii se va ajunge.

daspinningmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daspinningmaster » 29 Ian 2010, 11:00

Pastila pentru slabit mai are si alt efect secundar: Crete capacitatea de efor, te face sa nu mai simti la acelasi nivel oboseala. Deci daca a lut-o, pentru asta a lut-o, nu pentru slabit.
Fire zmucite!

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 29 Ian 2010, 11:46

amiral scrie:Mutu era oricum in rahat,
nu cred ca a riscat sa mai fie prins odata.

nu stiu daca a luat aceea substanta cu sau fara cunostinta despre ce este vorba.
si la noi,nu vedeti cite pastile de slabit exista,multe sint daunatoare sanatatii.
sa vedem la ce concluzii se va ajunge.
Cea mai buna pastila de slabit e pescuitul la spin. Oare nu a stiut Mutu despre asta? :lol:
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 29 Ian 2010, 14:20

sunteti poeti daca credeti ca i se trage de la pastile de slabit .
alea le lua ca sa acopere la misto rezultatele analizelor.nu dai caruta aia de goluri cu pastile de slabit .
in turul frantei e o vorba :toata lumea se drogheaza,numai campionii castiga .
walleye

Scrie răspuns