despre motoare de barca
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu nu am facut unul ,incerc sa vand barca si sa procur sau sa construiesc una rigida. Am vazut unul in realitate la magazinul de langa Gara de Nord, e jalnic si e f scump .Daca-l vezi iti dai seama ca poti sa-ti construiesti unul cu ce gasesti pe jos. co tevi de la un suport de uscat rufe sau de la un carut de copii, sau sau din magazin tip Practiker,iti faci unul cu 3-400000. Bafta!Genu_24 scrie:spune-mi si mie te rog daca ai reusit sa iti faci un suport mai bun sau ai gasit de cumparat , dar nu ca acesta de pe site....multumesc
6 cp pe o barca de pvc, care nici macar nu e sandwich???, si cu suport de motor atasat.... Eu stiam ca nu ai voia sa depasesti doi cai, si pina si aia mi se pare mult...
Mie mi se pare periculos rau, adica nu are nici o sansa sa reziste.
Cand s-o rupe, suportul sau barca, sper sa se infasoare pvc-ul pe elice si sa o opreasca inainte sa te taie.
Ia-ti vesta neaparat si poate agati un bidon gol ceva cu o sfoara de motor sa sa nu se duca la fund, sa il pierzi
Serios!
Cand s-o rupe, suportul sau barca, sper sa se infasoare pvc-ul pe elice si sa o opreasca inainte sa te taie.
Ia-ti vesta neaparat si poate agati un bidon gol ceva cu o sfoara de motor sa sa nu se duca la fund, sa il pierzi
Serios!
Pai chiar daca ma hotaram sa fac suport il faceam altfel. iar motorul il foloseam mai mult la ralanti ,astfel incat sa nu se rupa nimic ,dar am renuntat pt ca nu merita . Le vand si-mi iau altele gata facute , sau fac o barca din aluminiu . studiez de unde procur materiale si dupa un plan poate fac una mai ieftina decat aia de 1475e si iau si alt motor. oricum ms pt pareri si sfaturi.mihaif99 scrie:6 cp pe o barca de pvc, care nici macar nu e sandwich???, si cu suport de motor atasat.... Eu stiam ca nu ai voia sa depasesti doi cai, si pina si aia mi se pare mult...
Serios!