Despre inchiderea subiectelor "la cerere"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 01 Ian 2009, 23:19

Rog moderatorii sa respecte regulamentul
old_radu scrie:OK...sunt lamurit "bustean" si satul de gargara.
Rog un moderator sa inchida "mascarada" asta.
Multumesc !
postarea dateaza 29.12.2008
...nu-mi mai stergeti posturile,fara un avertisment prealabil !

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 01 Ian 2009, 23:34

old_radu scrie:Rog moderatorii sa respecte regulamentul
old_radu scrie:OK...sunt lamurit "bustean" si satul de gargara.
Rog un moderator sa inchida "mascarada" asta.
Multumesc !
postarea dateaza 29.12.2008
...nu-mi mai stergeti posturile,fara un avertisment prealabil !
radu, am sters mesajele offtopic sau cu caracter ostentativ, scuze ca nu am atentionat acest lucru prin MP. In cazul tau ti-am dat MP cand ai insistat cu devierea de la subiect, putem continua discutia pe MP, topicul asta va continua cu discutii strict legate de permisele pe 2009, subiect interesant pentru toata lumea deci nu putem inchide un subiect "la cerere", fara argumente ;)

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 01 Ian 2009, 23:49

Vad ca dorinta ta este sa continuam aici ceea ce ai inceput pe mp.
Eu iti repet si aici.Am deschis acest topic in dorinta de a afla cat costa permisul pe 2009,Ceea ce am aflat este mai mult sau mai putin credibil.(cel putin asa am inteles eu).M-am lamurit,am aflat ce am avut de aflat asa ca am rugamintea sa inchizi acest topic.Multumesc !
Tot pe mp ti-am sugerat sa dai dovada de inteligenta si sa inchizi acest topic,asa cum te-am rugat si cum prevede regulamentul forumului.Totodata ,deschide un alt topic ,care sa trateze problemele care te privesc pe tine si eventual alti useri.Multumesc !

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 02 Ian 2009, 00:13

@ johnybravo...!!!
Ai deschis acest topic din proprie initiativa,prin faptul ca ai mutat postarile mele din topicul "Permis 2009..."Eu consider ca ai facut un abuz
Asa cum apare acest topic aici,se intelege ca eu am dat titlul si am deschis acest topic.

Te rog sa faci precizarile de rigoare.Prin acest lucru ai putea demonstra ca esti mai mult decat un "johnybravo".
Multumesc !

...inca o data ,un moderator isi face dreptate,datorita statutului pe care il are ..."cel mai tare din parcare "...pana cand ? :oops: :twisted:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 02 Ian 2009, 00:38

nu-s moderator la cafenea, nu ma intereseaza polemicile, ma intereseaza doar pescuitul... deci nu pot sa confirm precizarea ta decat prin postul asta :)
daca mai ai si alte nemultumiri, le poti adresa si altor moderatori/admini daca eu nu te pot ajuta ;)
sanatate si fir intins!

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 02 Ian 2009, 01:49

old_radu scrie:@ johnybravo...!!!
Ai deschis acest topic din proprie initiativa,prin faptul ca ai mutat postarile mele din topicul "Permis 2009..."Eu consider ca ai facut un abuz
Asa cum apare acest topic aici,se intelege ca eu am dat titlul si am deschis acest topic.

Te rog sa faci precizarile de rigoare.Prin acest lucru ai putea demonstra ca esti mai mult decat un "johnybravo".
Multumesc !

...inca o data ,un moderator isi face dreptate,datorita statutului pe care il are ..."cel mai tare din parcare "...pana cand ? :oops: :twisted:
Radule nu pot,decat sa-ti dau dreptate

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 02 Ian 2009, 10:43

Hai mai fratilor ca este Anul Nou! :lol: Lasati sa treaca...De data asta... :lol: :twisted: Sa fiti iubiti! :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 02 Ian 2009, 20:13

Nu am gasit nimic in regulament care sa dea, celui ce a deschis un subiect, dreptul de a cere inchiderea lui. Adica poate sa ceara, ca e o tara libera, dar moderatorii nu-s obligati sa il inchida. Asta se intampla doar la "anunturi", unde dupa ce ai vandut marfa subiectul nu-si mai are rostul. In rest, pe forum sunt diverse subiecte. Poate ca unul se lamureste cum sta problema pentru care a deschis discutia, dar altuia nu ii e clar. Nu cred ca ar fi logic ca fiecarea sa isi deschida propriul topic pentru una si aceeasi problema, in cazul in care o problema e nelamurita pentru mai multi pescari. Cred ca am fost cam incalcit in exprimare dar ati prins ideea. Vinul asta rosu e de vina. Mai e si sec! :lol:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 02 Ian 2009, 20:29

La multi ani !...dom' profesor

Pe asta chiar dumneavoastra l-ati inchis.

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... c&start=10

...credeam ca acest forum este unul serios care trateaza probleme serioase si care are o anumita "demnitate" , dar se pare ca regulile lui (ale forumului) sunt un fel de "alba-neagra".
Daca nu era cel putin un precedent (mai pot da exemple) intelegeam .
Mai dureros este atunci cand un "moderator" isi permite sa deschida topic nou in numele tau...fara a da vreo explicatie.Ce parere aveti cand cititi prima postare din acest topic...ca l-am initiat eu.

Imi pare rau sa constat ca cineva nu numai ca abuzeaza de functia pe care o are...moderator,dar isi permite sa falsifice .
Repet,nu am deschis eu acest topic,cer sa se faca precizari in acest sens si astea sa fie facute imediat dupa titlu,pentru a lamuri cine a deschis acest topic.
Multumesc !

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 02 Ian 2009, 20:36

Propun ptr. moderatori un vin dulce.O"Grasa de Cotnari",din 2000 cred ca ar merge. :lol: ,macar la inceput de an.(apoi.... :lol: )
PS:Old,tzie imi pare rau ca nu-tzi pot servi chiar eu un pahar,dar esti prea departe,poate la vara :wink:

Închis