forumul este chiar unul serios, ca dovada regulamentul se aplica, dar....fiecare il interpreteaza cum vrea sau cum poate.old_radu scrie: ...credeam ca acest forum este unul serios care trateaza probleme serioase si care are o anumita "demnitate" , dar se pare ca regulile lui (ale forumului) sunt un fel de "alba-neagra".
nu a deschis nimeni topic in numele tau, nici nu poate face asta...pur si simplu a split-uit un topic si s-a nimerit ca primul post de dupa split sa fie al tau. moderatorul are voie sa-si permita sa splituie un topic.old_radu scrie: Mai dureros este atunci cand un "moderator" isi permite sa deschida topic nou in numele tau...fara a da vreo explicatie.Ce parere aveti cand cititi prima postare din acest topic...ca l-am initiat eu.
asa cum am precizat mai sus, nu s-a falsificat nimic, deci nu este nici un abuz.old_radu scrie: Imi pare rau sa constat ca cineva nu numai ca abuzeaza de functia pe care o are...moderator,dar isi permite sa falsifice .
mentiunea mea finala ar fi ca problemele personale sa se escaladeze la site admin, nu se aplica procese publice asupra moderatorilor.
cu asta am incheiat si topicul se inchide, nemultumirile pe privat la admin.