datorie mai veche !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
datorie mai veche !
Mshad aka. Mihai Florea, am vazut ca esti destul de activ pe acest forum si chiar am citit unele dintre posturile tale.
Insa de fapt postez acest mesaj pentru a vedea si oamenii cu cine stau de vorba.
Ai o datorie mai veche la mine pe care as dori sa o achiti.
In mod normal ar trebui sa avem o discutie, dar consider ca esti prea las (sper sa ma insel) pentru o confruntare fata in fata si de aceea nu mai insist cu telefoane la care nu raspunzi samd.
Mentionez ca te-am considerat oarecum prieten si te-am primit si la mine in casa.
Depinde de tine cum vrei sa facem discutia publica sau privata.
apropo de aceasta problema rog sa spuna parerea si alti oameni. ( gen cum ar reactiona si altele)
numai bine si sper ca intr-un final sa rezolvam aceasta problema,
chieftain aka Corneliu Bratu
Ps.: scriu pe forum pentru ca l-am cunoscut de pe forum pe mshad.
Insa de fapt postez acest mesaj pentru a vedea si oamenii cu cine stau de vorba.
Ai o datorie mai veche la mine pe care as dori sa o achiti.
In mod normal ar trebui sa avem o discutie, dar consider ca esti prea las (sper sa ma insel) pentru o confruntare fata in fata si de aceea nu mai insist cu telefoane la care nu raspunzi samd.
Mentionez ca te-am considerat oarecum prieten si te-am primit si la mine in casa.
Depinde de tine cum vrei sa facem discutia publica sau privata.
apropo de aceasta problema rog sa spuna parerea si alti oameni. ( gen cum ar reactiona si altele)
numai bine si sper ca intr-un final sa rezolvam aceasta problema,
chieftain aka Corneliu Bratu
Ps.: scriu pe forum pentru ca l-am cunoscut de pe forum pe mshad.
re
Este vorba de bani si de principii sau mai bine zis in primu rand de principii si dupa aia de bani.
Insa la nici cateva minute dupa ce am trimis mesaj mi-a raspuns.
Am vb. cu omu pe messenger si se pare ca este pe drumul cel bun (dupa mine). Ma rog ideea e ca ne-am inteles; adica daca omu chiar e sincer in ce mi-a zis atunci chiar nu vad o problema sa facem un pescuit impreuna si sa ne impacam de tot
Si asea totu bine cand se termina cu bine,
chieftain
PS: Mai bine mai tarziu decat niciodata !
Insa la nici cateva minute dupa ce am trimis mesaj mi-a raspuns.
Am vb. cu omu pe messenger si se pare ca este pe drumul cel bun (dupa mine). Ma rog ideea e ca ne-am inteles; adica daca omu chiar e sincer in ce mi-a zis atunci chiar nu vad o problema sa facem un pescuit impreuna si sa ne impacam de tot

Si asea totu bine cand se termina cu bine,
chieftain
PS: Mai bine mai tarziu decat niciodata !
re
@muskaloiu
ti-as fi recunoscator daca mi-ai explica si mie de ce te amuzai ?
nu am inteles ce ai vrut sa zici.
ti-as fi recunoscator daca mi-ai explica si mie de ce te amuzai ?
nu am inteles ce ai vrut sa zici.