datorie mai veche !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Oricum ... ultimele postari sunt off topic.
Si ca sa revin la topic: de "strins cu usa" am mai auzit dar "de strins cu forumul"... m-a dat gata.

nea' chieftain .... jos palaria.
Nu cunosc nici una din personale implicate dar ideea in sine m-a distrat de numa'. (Sper sa nu se simta nimeni ofensat.)
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
Si ca sa revin la topic: de "strins cu usa" am mai auzit dar "de strins cu forumul"... m-a dat gata.
nea' chieftain .... jos palaria.

Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
reesalonare reesalonare......''da sa stim si noi ''costica_fishing scrie:REESALONARE! REESALONARE!

si cum nu-si plateste rata , jap pe forum la locul oprobiului public
as propune crearea unui noi topic cu titlul ''ASA NU....'' si care sa apara obligatoriu orice ai citi pe acest site .evident cu poza mare a impricinatului sau paratului cum se mai spune ....

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
salut
nu vreau sa fiu rau dar intre pescari asa ceva nu este bine venit
am o idee metoda lui Vlad Tepes actualizata si revizuita VLAD JIGUL
cu treaba aceasta glumeam dar probleme de acestea ar fi bine sa nu apara pe site doar daca nu se face un topic unde fiecare poate sa-si spuna parerea, adica a cumparat de la cineva de pe site ceva si spune este ok omul este de incredere, fara prea multe povesti
salut
nu vreau sa fiu rau dar intre pescari asa ceva nu este bine venit
am o idee metoda lui Vlad Tepes actualizata si revizuita VLAD JIGUL

cu treaba aceasta glumeam dar probleme de acestea ar fi bine sa nu apara pe site doar daca nu se face un topic unde fiecare poate sa-si spuna parerea, adica a cumparat de la cineva de pe site ceva si spune este ok omul este de incredere, fara prea multe povesti
salut