cutitul pentru pescuit... pareri si preferinte
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: cutitul pentru pescuit... pareri si preferinte
Descriere produs: un cutit cu o lama de 11 cm lungime si 4 mm grosime din un otel deosebit maner din corn de cerb si teaca de piele
Material maner: corn cerb Otel lama: CPM S90V
Despre acesta vorbesc din pacate nu stiu sa incarc si poza.
Forma lamei e perfecta latimea nu o cred exagerata la lugime trebuie modificat sa fie de 12cm grosimea ajunge 2,5mm manerul e perfect ramane de facut striatile pentru priza buna si partea de sus a lamei tesita, samfrenata cum vrei sa ii spui la apoximativ 45 grade neascutita pentru curatarea solzilor teaca neaparat pe orizontala sa nu deranjeze cand ne aplecam. Functionalitatea primeaza aici esteticul e pentru vitrina pentru mine ma repet.
Material maner: corn cerb Otel lama: CPM S90V
Despre acesta vorbesc din pacate nu stiu sa incarc si poza.
Forma lamei e perfecta latimea nu o cred exagerata la lugime trebuie modificat sa fie de 12cm grosimea ajunge 2,5mm manerul e perfect ramane de facut striatile pentru priza buna si partea de sus a lamei tesita, samfrenata cum vrei sa ii spui la apoximativ 45 grade neascutita pentru curatarea solzilor teaca neaparat pe orizontala sa nu deranjeze cand ne aplecam. Functionalitatea primeaza aici esteticul e pentru vitrina pentru mine ma repet.
ma, cred ca s-a creionat foarte clar pana aci ca fiecare intelege si asteapta altceva de la cutitul din dotare. de aia are rost discutia de custom
in Romania 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
da bre, cum sa nu.
Se vrea custom la pret mai mic decat chinezariile de serie.
Cand vom invata si vom intelege ce inseamna custom, va fi prea tarziu
Se vrea custom la pret mai mic decat chinezariile de serie.
Cand vom invata si vom intelege ce inseamna custom, va fi prea tarziu

ma, nah, depinde de om si ce standarde are
.... in final , ca e rainshadow sau T russel tot custom e 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
Da despre el e vorbeam nu este prea lat, daca evisceram de exemplu un avat de 3kg sau crap de 4kg sau un somn sanatos grosimea carnii trece de 2-3 cm ce facem cu o lama care are latimea de 3 cm nici nu mai vedem pe unde taiem. Care este latimea exacta a lamei respectivului cutit ca din poza mie imi pare ok.
M am incurcat cu latimea am vrut sa spun ce facem cu latimea de 2cm, 3-3,5 e ok.
Nu stiu pen ce ai nevoie de lama de 30-35 mm pentru a transa...dar na, clientu plateste, clientu comanda muzica
Asta daca plateste cat face

Asta daca plateste cat face

am gasit si eu cutitu perfect

P.S. are si ac si atza de cusut ranile in maner, in cazul in care pestii tabara pe tine cu maceta

P.S. are si ac si atza de cusut ranile in maner, in cazul in care pestii tabara pe tine cu maceta
briceagu asta e pt belit elefanti de solzi ? sau e pt taiat picioare de pod sa faci structura naturala la salau ?pikeman scrie:am gasit si eu cutitu perfect![]()
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !