Toate cele bune ! Eu, cand am liber, ma apuc sa vad cum ma rezolv de-o brisca buna ...

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cu siguranta autorul topicului nu vorbea de Rambo, insa discuta despre "cutitul de pescuit", ceea ce-i oarecum asemanator: sunt fictiuni.Ghenadie scrie:Adeline, te credeam om asezat..dar na, timpul le vindeca pe toate..
PS ia intreaba- l pe soimu ' daca de Rambo vorbea
inteleg conceptul, si eu port in masina un cutit cu lama foarte mare, dar nu si pun in bagajul de pescuitAdarMarian scrie:Cu siguranta autorul topicului nu vorbea de Rambo, insa discuta despre "cutitul de pescuit", ceea ce-i oarecum asemanator: sunt fictiuni.Ghenadie scrie:Adeline, te credeam om asezat..dar na, timpul le vindeca pe toate..
PS ia intreaba- l pe soimu ' daca de Rambo vorbea
Nu exista cutit de pescuit, cel mult putem aminti cutitul de filetat, insa asta-i o scula domestica, nicidecum una de carat pe garla, dar in acelasi timp pot sa afirm ca exista cutitul pe care il luam cu noi la peste, unul anume, pastrat special, nelipsit din bagaj.
Cum eu pescuiesc aproape exclusiv pe Dunare si in Delta, cutitul trebuie sa indeplineasca anumite criterii si sarcini: sa fie durabil, usor de purtat, cu lama grea, sa taie craci, plase, sa curete locul de campare, ceea ce ala purtat de mine o face cu brio. Teaca groasa, din piele, imi permite sa-l iau in barca, uneori pneumatica, fara teama ca mi-ar sparge-o, plus ca odata prins de curea, poti sa uit de grija lui.
Biceagul cel mic, atasat de un snur, il port la gat. N-are egal cand trebuie sa fac o montura!
Sper ca l-am edificat si pe amicul Ghenadie, cata vreme ceilalti au inteles rostul postarii mele.