Dej Steezu e acru da e bun.
Promit.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Gigi ... , vorbind asa la general o faci sa sune de parca am fi mai multi implicatisemlecangheorghe scrie:Ihi...cindva si eu eram....'de-al vostru'...adic'..de treaba..
Acu,cind am am si io parerile mele...zbang...
Ca deh..'iexpertii'nu sufera contraziceri..
Cum va luara-ti si de omu' ala cu steez-ul
Tipic romanesc,...chestia cu strugurii prea acrii.
Omu 'o cerut o parere,si zbang,da-i in bot....'maestrii fli-ului'![]()
![]()
![]()
De pe piedestaluri autoinaltate...l-ati facut pe ala de mai ca nu a aruncat steez-ul la gunoi..
Acolo nu a-ti fost offtopi,si nici acizi,ironici....acolo nu va vedeti,
Dupa cum zicea mentorul tau Dumitru....toti sintem niste ipocriti..Si io adaug...cu voi in frunte..
1: DaAi fumat mai mult de un joint??Si o iai razna??Pa cine ridic io in slavi??Aud??
ce fantezii am io?....ia uimeste-ma c-o psihanaliza rapidaIti iei propriile fantezii drept realitate??
1: am asa o vaga senzatie ca ma amenintiIa vezi-ti de cum vorbesti cu limba aia,daca nu te ajuta nimeni cu limba,incearca la pretenii tai..
Merci, ca o suport, ca nu o suport, bag io nu avea grija , cand am chefSi mai baga un joint daca nu suporti realitatea...brae ridicolule...
Nu noi vorbim de ridicol ,ci EU vorbesc de ridicol ...Voi vorbiti de ridicol...sa va vedeti ce ridicoli a-ti fost voi luindu-l pe ala la mistooo
Te ameninta naiba..De la fo 800 de km,ar fi cea mai inteligenta chestie..1: am asa o vaga senzatie ca ma ameninti . Poate imi clarifici senzatia asta ca sa nu raman cu o frica ascunsa in subconstient
In fanteziile tale te vezi mai lurebuilder decit George Minculete..ce fantezii am io?....ia uimeste-ma c-o psihanaliza rapida
Ma rog la alde astia ca tine,cu personalitate multipla(azi esti de-al nostru,miine zbang .un sut in fund),nu mai conteaza pluralul sau singularul...nici voi nu mai stiti care sinteti cu adevarat...Nu noi vorbim de ridicol ,ci EU vorbesc de ridicol ...
In rest, e laudabila grija ta pt pustiu cu mertzanu ' . Sa mor, imi smulgi o lacrima duioasa ....cum muscarii aia rai si uriciosi au sarit pe bietul spiningar care are bani de bagat bani in scule de casting si totusi vrea scule de spin
In rest trebuia sa zici de la inceput ca esti suparat ca esti exclus